Hledání na blogu
Nejnovější komentáře
Bez komentáře

Objevte nové druhy kávy Musetti

Objevte nové chutě s kávou Musetti: Intenso, Armonico, Gentile a Deca

S potěšením vám představujeme nejnovější skvosty ze světa kávy – nové směsi od pražírny Musetti. Intenso, Armonico, Gentile a Deca jsou jako unikátní hudební tóny, každý s vlastní harmonií chutí a aromat. S těmito čtyřmi exkluzivními variantami chceme rozšířit vaše kávové zážitky a přinést vám kvalitu, kterou očekáváte od italské pražírny s dlouholetou tradici. Ponořte se s námi do světa jemných kávových zážitku a objevte, jak mohou každé zrnko znamenat rozdíl. Vítejte v naší kávové rodině, kde kvalita a vášeň spojují síly, aby každý šálek byl jedinečným dobrodružstvím.

Intenso: Silný a oslnivý zážitek

Nadčasová směs s výraznou a krémovou chutí. Intenzivní směs, která kombinuje klasické aroma s plnou strukturou, doprovázenou tóny kakaa a hladkou dochutí. Speciální aroma, které uspokojí všechny mlsné jazýčky a uchvátí milovníky kávy svou nejčistší formou.

Intenso od Musetti je určen pro ty, kdo si přejí silný a intenzivní zážitek z kávy. Směs vyvážených zrn Arabiky a Robusty vytváří bohatou a plnou chuť. Své jméno nese naprosto oprávněně - je to intenzivní kousek Itálie v každém šálku.

Armonico: Harmonie jemných chutí

Pro milovníky jemnějších a vyváženějších chutí je tu Armonico. Tato směs nabízí harmonii mezi zrny Arabiky a Robusty, vytvářející jemnou a lahodnou chuť. Směs s intenzivní a vyváženou chutí. Bohaté tělo a skvělá krémovost, které poskytují dlouhodobou chuť a plnou dochuť. Vynikající a dobře vyvážené vůně, od tónů kakaa, čokolády a lískových oříšků až po pekařské, cukrářské a teplé chutě, které nabízejí živou a příjemnou, ale odvážnou a hlubokou chuť. Armonico je jako symfonie pro vaše chuťové pohárky, spojující kvalitu a eleganci v jediném šálku.

Složení: směs Arabiky a Robusty.

Gentile: Jemná osvěžující káva

Směs prémiové 100% kávy Arabika, vyznačující se aromatickými, ovocnými a sladkými tóny. Jemná chuť, jemně kyselá, pohladí patro a zanechá bohatou a trvalou dochuť. Pro ty, kteří nedělají kompromisy a chtějí od kávy s velmi nízkým obsahem kofeinu jen to nejlepší.

Gentile je ideální volbou pro ty, kteří preferují jemnější a osvěžující kávu. Tato směs je kombinaci více druhu kvalitní Arabiky, aby vytvořila lehkou a svěží chuť. S Gentile si můžete dopřát relaxační okamžiky s šálkem lahodné kávy.

Deca: Bez kofeinu, plná chuť

Kávová směs bez kofeinu: méně než 0,1 % kofeinu, 100 % tradiční chuť. Sladká chuť  charakterizovaná jemným aroma, s plným a přetrvávajícím závěrem. Je věnována těm, kteří se chtějí vzdát kofeinu bez ztráty požitku z kávy.

Složení: směs Arabiky a Robusty.

Italská pražírna Musetti přináší kávové směsi, které osloví milovníky kávy s různými preferencemi. Bez ohledu na to, zda máte rádi intenzivní zážitek, jemné a vyvážené chutě, nebo bezkofeinovou alternativu, Musetti má pro vás ideální variantu. Objevte své oblíbené chutě s těmito vynikajícími kávovými směsmi a dopřejte si autentický italský kávový zážitek.

Zdroj fotografií a grafiky: www.musetti.it

Zanechat komentář
zanechte odpověď
Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se