Hledání na blogu
Nejnovější komentáře
Bez komentáře

Stálé slevy pro vás a jak na ně.

Těší nás, že vás zaujala naše nabídka. Pokud se rozhodnete nakoupit v našem e-shopu, můžete využít výhodu zákaznických slev.

Pro zákazníky, kteří si v našem e-shopu pořídí technologii, nebo cokoliv jiného v hodnotě vyšší než 10 000 Kč vč.DPH, máme připravený bonus ve formě stálých slev v těchto kategoriích:

10% na zboží v kategoriích: BARISTICKÉ POTŘEBYDÁRKOVÝ SORTIMENTČAJEČISTÍCÍ CHEMIE a PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KÁVOVARY

15% na zboží v kategorii KÁVA

Jak si slevy aktivujete?

Pro aktivaci nemusíte dělat nic. Vše uděláme za vás. Po splnění výše uvedené podmínky nákupu vám v brzké době přijde e-mail ve kterém najdete zmíněný přehled slev a kategorií zboží, kterých se to týká. Pokud na našem e-shopu již máte založený účet, tj. přihlašujete se e-mailem a heslem, tak po vašem přihlášení již uvidíte ceny zboží nižší o uvedené slevy. 
Pokud jste nakoupili jako host, tj. nezakládali jste si účet, budete mít v e-mailu ještě informaci o založení vašeho zákaznického účtu. K přihlášení se do účtu použijete uvedené jednorázové heslo. Důrazně doporučujeme si po přihlášení toto heslo změnit!

Upozorňujeme, že nižší ceny uvidíte až po obdržení informačního e-mailu z našeho e-shopu!

Pokud si v e-shopu budete prohlížet zboží aniž by jste byli přihlášeni ke svému účtu, uvidíte původní ceny bez uvedených slev.

Nabídka platí pro všechny kategorie zákazníků - fyzické osoby, právnické osoby i OSVČ.

Pokud jste splnili podmínky zařazení do stálých slev a nedorazil vám potvrzující e-mail, že vám byly slevy aktivovány, neváhejte nás kontaktovat na info@musetti.cz.

Těšíme se na vás příště.

Zdraví vás váš tým e-shopu Kávová Dílna.

Zanechat komentář
zanechte odpověď
Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se