Hledání na blogu
Nejnovější komentáře
Bez komentáře

Sanremo Café Racer - krásný, vychytaný, unikátní...

Sanremo Café Racer. Líbí se vám? Máme dobrou zprávu pro zájemce o tento stroj: můžete si ho u nás objednat v jakékoliv verzi.

Jedná se o jedinečný, vysoce výkonný kávovar, navržený na přání všech kávových profesionálů. Je to příběh kávovaru koncipovaného beze spěchu, bez omezení a v absolutní svobodě.

Stroj vyniká hezkým a povedeným vzhledem a jeho konstrukce je inspirována estetickým designem motocyklů třídy Café Racer. Kávovar je nabízen v různých provedeních a barevných variantách konstrukčních prvků.

Jaké jsou jeho přednosti a v čem je vyjímečný?

PŘEDINFUZE NA MÍRU

Každá jednodruhová káva nebo směs má jiné požadavky na přípravu. Proto je zásadní mít možnost kontrolovat parametry předinfuze. Předinfuze je první fází přípravy espressa. Její hlavní funkcí je nasycení horkou vodou a příprava kávového lůžka pro optimální extrakci.

Prostřednictvím displeje můžete snadno naprogramovat pro každou hlavu tyto parametry:

  • dobu trvání předinfuze
  • objem vody
  • teplotu

Pro každou skupinu můžete uložit 4 různé profily a také funkci kontinuálního dávkování.

TEPLOTNÍ STABILITA

Sanremo Café Racer je vybaven několika boilery. Například verze stroje se 2 hlavami je vybavena 5 nezávislými boilery z nerez oceli. Teplotní management PID snímá a řídí teplotu na 4 různých místech. Díky tomuto elektronickému a tepelnému managementu je zajištěna vysoká teplotní stabilita, která umožňuje připravovat kávu té nejvyšší kvality.

ÚSPORNÝ ENERGETICKÝ SYSTÉM

Díky kvalitní tepelné izolaci a chytrému energetickému systému stroj je úspornější až o 30% ve srovnání s běžnými kávovary srovnatelné kategorie.

Mohli bychom ve výčtu výhod a vychytávek tohoto stroje pokračovat dál a dál, ale to není účelem tohoto blogového článku. Chtěli jsme představit tento vyjímečný stroj a upozornit na možnost objednání na našem eshopu ZDE. Podrobné informace a parametry můžete zjistit v informačním materiálu ZDE.

Zanechat komentář
zanechte odpověď
Chcete-li přidat komentář, přihlaste se.

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se