Termo PID teplotní sonda

Termo PID teplotní sonda

Original code: 7666002

640 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Bezzera Termo PID teplotní sonda s koulí o průměru 7x24mm, s připojením d.1/4''M a kabely o délce 250mm.

Original code: 7666002.

Termo PID teplotní sonda od značky Bezzera je ideálním doplňkem pro váš espresso kávovar. Tato sonda vám umožní sledovat teplotu vody při přípravě espressa a díky funkcím PID regulace zajistí optimální teplotu pro dosažení dokonalé chuti a aroma vaší kávy.

Sonda je vyrobena z kvalitního materiálu, který je odolný vůči vysokým teplotám a zaručuje dlouhou životnost. Snadná instalace a použití znamená, že ji můžete rychle připojit k vašemu kávovaru a okamžitě začít využívat všech jejích výhod.

Díky této teplotní sondě od Bezzera budete mít vždy pod kontrolou teplotu vody a tím i kvalitu vaší připravené kávy. Dejte své kávě tu nejlepší péči a dopřejte si jedinečný zážitek z přípravy espressa s pomocí této špičkové teplotní sondy. Naše firma vám garantuje vysokou kvalitu produktu a spolehlivost jeho funkčnosti. Užijte si každou šálek espressa s dokonalou teplotou díky této Termo PID teplotní sondě od Bezzera.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
E24 5051250
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se