O-kroužek 28X2MM Gicar 6.9.10.22

Gicar code 6.9.10.22



15 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Tagy:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

FLOWMETER OR 28X2MM


O-kroužek 9V00171 Gicar code 6.9.10.22 o rozměrech 28x2 mm představuje důležitý prvek pro těsnění a spojování různých komponentů v různých aplikacích a průmyslových procesech. Tento konkrétní O-kroužek je navržen pro použití v zařízeních, kde je potřeba spolehlivé těsnění a odolnost vůči tlaku a teplotním změnám.

Díky svému pružnému a elastickému materiálu dokáže O-kroužek efektivně utěsnit mezičásti, čímž zabraňuje úniku tekutin nebo plynu a chrání zařízení před nežádoucími úniky. Jeho odolnost vůči tlaku a teplotním změnám zajišťuje spolehlivou funkčnost i v náročných provozních podmínkách.

Díky svému kompaktnímu rozměru 28x2 mm je tento O-kroužek 9V00171 vhodný pro širokou škálu aplikací, včetně průmyslových strojů, automobilů, hydraulických systémů, pneumatických zařízení a dalších technických aplikací. Je vyroben z kvalitních materiálů s důrazem na trvanlivost a spolehlivost.

Montáž a výměna O-kroužku je jednoduchá a není vyžadováno žádné speciální nářadí. Stačí jej pečlivě umístit do určeného místa a zajistit, aby byl správně usazen a utažen. Při správné instalaci poskytuje tento O-kroužek spolehlivé a dlouhodobé těsnění, což přispívá k bezproblémovému provozu zařízení a minimalizuje riziko poruchy.

Celkově je O-kroužek o rozměrech 28x2 mm nenahraditelnou součástí mnoha průmyslových a technických aplikací, která zajišťuje spolehlivé a bezpečné těsnění mezi komponenty. Jeho robustní konstrukce a vysoká odolnost z něj činí ideální volbu pro širokou škálu průmyslových potřeb.

Detaily produktu
E20 9V00171
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se