Nylonové ozubené kolo Lelit 77 zubů

Vnější ozubené kolo ø 60 mm
Celková výška 72,5 mm
Připojení M6

510 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Nylonové ozubené kolo Lelit 77 zubů.

LELIT

Coffee grinder
FRED (PL043MMI), FRED (PL044MMT)

LELIT

Coffee machine

ANITA (PL042EM 2012), ANITA (PL042EM 2013), ANITA (PL042EMI), PL042QE 2009, PL042QE 2013, ANITA (PL042TEMD)

Nylonové ozubené kolo s 77 zuby je klíčovým náhradním dílem pro mlýnky kávy a kávovary s vestavěným mlýnkem od renomované značky LELIT. Toto kolo je navrženo speciálně pro modely mlýnků a kávovarů LELIT, včetně mlýnku na kávu FRED (PL043MMI), FRED (PL044MMT) a kávovarů ANITA (PL042EM 2012), ANITA (PL042EM 2013), ANITA (PL042EMI), PL042QE 2009, PL042QE 2013, ANITA (PL042TEMD).

Hlavní funkcí tohoto nylonového ozubeného kola je přenášení síly a pohybu mezi různými částmi mlýnku kávy a kávovaru, což umožňuje správnou funkci a mletí kávy. S 77 zuby poskytuje toto ozubené kolo dostatečnou sílu a stabilitu pro efektivní mletí kávy, zatímco jeho nylonová konstrukce zajistí tichý provoz a minimalizuje opotřebení dalších součástí mlýnku.

Jedním z hlavních benefitů tohoto náhradního dílu je jeho přesná kompatibilita s určitými modely mlýnků a kávovarů od značky LELIT. Díky tomu uživatelé mohou mít jistotu, že ozubené kolo bude perfektně pasovat a bude plně funkční pro jejich konkrétní zařízení. To eliminuje zbytečné starosti spojené s hledáním kompatibilních náhradních dílů a zajišťuje rychlou a bezproblémovou opravu či údržbu.

Kromě své funkčnosti je toto nylonové ozubené kolo také odolné a spolehlivé. Nylonový materiál je známý svou odolností vůči opotřebení, chemikáliím a korozivním procesům, což zajišťuje dlouhou životnost tohoto dílu i při častém používání. To znamená, že uživatelé se mohou spolehnout na jeho výkon a stabilitu dlouhodobě.

Instalace tohoto nylonového ozubeného kola je snadná a není vyžadováno žádné speciální nářadí či dovednosti. Stačí odstranit staré kolo a nahradit ho novým, které se přesně vejde a zapadne do kávovaru či mlýnku. Tímto způsobem mohou uživatelé rychle a jednoduše obnovit funkčnost svého zařízení a pokračovat v přípravě vynikající kávy bez přerušení.

Celkově lze říci, že nylonové ozubené kolo s 77 zuby je nezbytným náhradním dílem pro majitele mlýnků kávy a kávovarů od značky LELIT. S jeho přesnou kompatibilitou, odolností a snadnou instalací poskytuje tento díl uživatelům spolehlivé řešení pro údržbu a opravy svých zařízení, a tím zajišťuje neustálý a kvalitní výkon jejich milovaného kávovaru.

Detaily produktu
D51 5148279
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se