Těsnění hlavy 63x52x6,65 mm, 80SH modrý silikon FDA, La Spaziale

63x52x6,65 mm  silicone
69 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Těsnění hlavy  63x52x6,65 mm, 80SH modrý silikon FDA.

Vhodné pro stroje La Spaziale.

Těsnění hlavy je klíčovým prvkem profesionálního kávovaru, zajišťující správný chod celého zařízení a kvalitu přípravy kávy. Tato důležitá část je umístěna v hlavě  kávovaru a pevně spojuje hlavu kávovaru s portafiltrem, čímž zabraňuje úniku vody a páry při extrakci kávy.

Profesionální těsnění hlavy válců je vyrobeno z velmi odolného materiálu, obvykle silikonu nebo pryže, který odolá vysokým teplotám a tlaku. Díky robustní konstrukci a kvalitním materiálům dokáže udržet stabilní tlak po celou dobu extrakce, což má klíčový vliv na výslednou chuť a texturu espressa.

Těsnění hlavy je také navrženo tak, aby poskytovalo optimální těsnění mezi hlavou stroje a portafiltrem a minimalizovalo riziko úniku vody a páry. To je důležité nejen pro udržení čistoty a hygieny kávovaru, ale také pro zajištění konzistence konečného produktu.

Kvalitní těsnění hlavy je klíčovým faktorem pro správný chod profesionálního kávovaru a kvalitu přípravy espressa. Při správném používání a údržbě může těsnění hlavy válců poskytovat dlouhodobou spolehlivost a optimální výkon.

Pokud je těsnění hlavy opotřebované nebo poškozené, je důležité jej rychle vyměnit, aby byl zachován správný chod kávovaru a byla zajištěna kvalitní káva. Pravidelná údržba a výměna těsnění hlavy je nezbytná pro udržení optimálního výkonu a prodloužení životnosti vašeho profesionálního kávovaru.

páka kávovaru má spravnou polohu , kdyz rukojeť je kolmo oproti pracovní ploše. 
V případě, že rukojěť  po je umistěná šikmo, nebo těsněné je opotřebované - je čas na výměnu.  

LF 1486071 .

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojení), které neovlivní kvalitu výrobku, s cílem zlepšit jeho vlastnosti.

Nabízené číslo v jiných katalozích pro kompatibilní náhrady:

Více na nášem blogu: blog

Detaily produktu
A03 8SP2S
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se