Těsnění hlavy 74x57.5x8 mm Faema, Fiorenzato, Cimbali 1186721

Ø 74x57,5x8 mm

59 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Těsnění hlavy kávovaru

Ø74x57,5x8 mm

Vhodné pro : 

CASADIO: DAFNE (201111-), DIECI (201001-), DIECI (2019), DODICI (201012-), QUINDICI (201409-), UNDICI (201702-), UNDICI (2018), UNDICI-COMPACT (201711-)

CONTI: CLUB, XEOS2

ESSIKA: SK2, SSK2

FAEMA: DUE-SMART, E91-AMBASSADOR, E91-NDIPLOMAT, E92-COMPACT, E99

FIORENZATO C.S.: BRICOLETTA, CAMPANILE, COLOMBINA, DUCALE, FENICE, LIDO, MURANO, RIO, VOLANTE

IBERITAL: EXPRESSION-PRO, IB7, IB7-COMPACTA, INTENZ, JUNIOR, JUNIOR-COMPACTA, TANDEM

VIBIEMME: CHIMAERA, CUBO, DOMOBAR, DOMOBAR JUNIOR, DOMOBAR-SUPER, DOSAPLUS, EVOLUTION, KOMETA, LOLLO, MERCURY, MINIMAX, REPLICA, REVOLUTION, SILVER

Těsnění hlavy je klíčovým prvkem profesionálního kávovaru, zajišťující správný chod celého zařízení a kvalitu přípravy kávy. Tato důležitá část je umístěna v hlavě  kávovaru a pevně spojuje hlavu kávovaru s portafiltrem, čímž zabraňuje úniku vody a páry při extrakci kávy.

Profesionální těsnění hlavy válců je vyrobeno z velmi odolného materiálu, obvykle silikonu nebo pryže, který odolá vysokým teplotám a tlaku. Díky robustní konstrukci a kvalitním materiálům dokáže udržet stabilní tlak po celou dobu extrakce, což má klíčový vliv na výslednou chuť a texturu espressa.

Těsnění hlavy je také navrženo tak, aby poskytovalo optimální těsnění mezi hlavou stroje a portafiltrem a minimalizovalo riziko úniku vody a páry. To je důležité nejen pro udržení čistoty a hygieny kávovaru, ale také pro zajištění konzistence konečného produktu.

Kvalitní silikonové těsnění hlavy je klíčovým faktorem pro správný chod profesionálního kávovaru a kvalitu přípravy espressa. Při správném používání a údržbě může těsnění hlavy válců poskytovat dlouhodobou spolehlivost a optimální výkon.

Pokud je těsnění hlavy opotřebované nebo poškozené, je důležité jej rychle vyměnit, aby byl zachován správný chod kávovaru a byla zajištěna kvalitní káva. Pravidelná údržba a výměna těsnění hlavy je nezbytná pro udržení optimálního výkonu a prodloužení životnosti vašeho profesionálního kávovaru.

páka kávovaru má spravnou polohu , kdyz rukojeť je kolmo oproti pracovní ploše. 
V případě, že rukojěť  po je umistěná šikmo, nebo těsněné je opotřebované - je čas na výměnu.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojení), které neovlivní kvalitu výrobku, s cílem zlepšit jeho vlastnosti.

Více na blogu:KLASICKÉ VS. SILIKONOVÉ - TĚSNĚNÍ PRO HLAVU KÁVOVARU

Kod LF : 1186721

Detaily produktu
A07 1186721
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se