PTFE Těsnění 58X50X2 MM

PTFE Těsnění  58X50X2 MM

15 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

CIMBALI

Coffee machine

M28, M39-GT

Těsněni PTFE o rozměrech 58x50x2 mm je ideálním produktem pro opravu a výrobu kávovarů. Toto těsnění, vyrobené z materiálu známého jako teflon, splňuje normu EN 1514-1 a disponuje vynikající chemickou a teplotní odolností. Teflon je fyziologicky nezávadný, odolává stárnutí a je vhodný i pro potravinářské účely.

S teplotní odolností od -260°C do 250°C je tento produkt ideální pro různé průmyslové odvětví, včetně olejářského, petrochemického, farmaceutického, automobilového a mnoha dalších. Těsněni PTFE je navrženo pro použití jako přírubové těsnění pro potravinářské koncovky a je vhodné pro utěsnění i nerovných a poškozených přírub.

Toto těsněni je testováno podle standardů DVGW (plyn), BAM (kyslík) a TUV a je schváleno pro nízké i vysoké zatížení šroubů. S normou DIN 11851 a vhodností pro potravinářské produkty, je těsnění PTFE skvělou volbou pro zabezpečení bezpečné a spolehlivé práce vašich zařízení.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
C 8C002 1186609
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se