Mazivo Silikonfett Silicon grease 6g

Mazivo 6g

 

109 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené1
Související produkty
Popis

Vysoce kvalitní silikonový lubrikant S1 Deluxe© SILICON 7 plus vyrobený v Německu, tuba 6g. Toto silikonové mazivo zabrání úniku vlhkosti do opotřebovaných spojů nebo špatně padnoucích těsnění, i když je díl vystaven extrémním změnám tlaku. Nevypařuje se, neovlivňuje změny teploty. Nestéká, netvrdne ani se neláme na závitech. Zcela bez vlivu vlhkosti, solí, kyselin, plísňových zásad nebo potu.
Toto vynikající mazivo pro mazání všech pohyblivých těsnění a mosazných / nerezových hřídelí / komor.
Tento výrobek používáme pro servis kávovarů v našem servisním středisku.

Mazivo Silikonfett Silicon grease 6g je vysoce kvalitní silikonový lubrikant, který je vyráběn v Německu a dodáván v tubě o hmotnosti 6g. Toto mazivo je známé pod obchodní značkou S1 Deluxe© SILICON 7 plus a je považováno za jedno z nejlepších silikonových maziv dostupných na trhu. Jeho vynikající vlastnosti a široké spektrum použití ho činí ideální volbou pro profesionální servis kávovarů a dalších zařízení.

Silikonový lubrikant S1 Deluxe© SILICON 7 plus je navržen tak, aby poskytoval vynikající ochranu proti úniku vlhkosti do opotřebovaných spojů nebo špatně padnoucích těsnění. Dokáže odolávat extrémním změnám tlaku, což je zvláště důležité v prostředích, kde jsou kávovary podrobeny vysokým nárokům. Tento lubrikant je stabilní i při změnách teploty, nevypařuje se a neovlivňuje vlastnosti těsnění.

Jednou z hlavních výhod tohoto maziva je jeho všestrannost. Je vhodné pro mazání všech pohyblivých těsnění a komponentů, včetně mosazných a nerezových hřídelí a komor. Jeho univerzální použití z něj činí nepostradatelný nástroj v každém servisním středisku, které se zabývá údržbou a opravami kávovarů a podobných zařízení.

Důležitou vlastností tohoto maziva je jeho odolnost vůči vlhkosti, solím, kyselinám, zásadám, plísním a potu. Tato vlastnost zajišťuje, že mazivo bude účinné i v náročných podmínkách, kde jsou kávovary vystaveny agresivním chemikáliím nebo vlhkému prostředí.

Celkově lze říci, že Mazivo Silikonfett Silicon grease 6g je spolehlivý a účinný produkt, který poskytuje vynikající ochranu a mazání pohyblivých částí kávovarů. Jeho vysoká kvalita, široké použití a odolnost vůči různým druhům škodlivin ho činí nezbytným nástrojem pro každé servisní středisko, které se zabývá údržbou a opravami kávovarů a podobných zařízení.

Detaily produktu
C32 1180006
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se