Mlýnek kávy Eureka Mignon Manuale

 elektrický mlýnek kávy pro domácí použití 

6 975 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Mlýnek na kávu Eureka Mignon Manuale je vhodný pro domácí použití.

Hrubost mletí se nastavuje plynule/bezkrokově, tzv. stepless systém - bezkrokový (mikrometrický) systém regulace hrubosti mletí a je patentovaný výrobcem Eureka.

Rychlost mletí  je přibližně 1,1 – 1,5 g/s. Mlýnek je vybavený systémem ACE = Anti-Clumps and Electrostaticity. Tento systém brání projevům hrudkování a působení elektrostatiky.

- Příkon motoru: 260 W/1350 ot/min.

- Typ mlecích kamenů: ocel, průměr 50mm

- Kapacita násypky mlýnku: 300g

- Manuální dávkování

Rozměry:
šířka: 12 cm, výška: 35 cm, hloubka: 18 cm

Hmotnost : 5,6 kg

V některých mlýncích se mohou nacházet zbytky mleté kávy, protože výrobce provádí namátkové kontroly funkčnosti. Nejedná se o použité zboží, ale o nové a pouze přezkoušené výrobky v rámci výstupní kontroly výrobce. Výrobce v těchto případech přikládá informaci o přezkoušení mlýnku.

Mlýnek kávy Eureka Mignon Manuale

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?


Mlýnek kávy Eureka Mignon Manuale je jedním z předních modelů mlýnků na kávu, který kombinuje špičkovou technologii, elegantní design a vynikající výkon pro domácí kavárnu nebo profesionální kávovou stanici. S kompaktním provedením a širokým spektrem funkcí nabízí tento mlýnek skvělý zážitek při mletí kávových zrn a přípravě kávy.

Jednou z hlavních výhod tohoto mlýnku je jeho přesnost mletí. Díky kvalitním mlýnkovým kamenům a preciznímu nastavení mletí je možné dosáhnout konzistentního mletí zrn s přesně definovanou hrubostí. To je klíčové pro přípravu kávy s optimální chutí a aroma, bez ohledu na zvolenou metodiku přípravy.

Další výhodou mlýnku Eureka Mignon Manuale je jeho jednoduché ovládání a použití. Díky intuitivnímu ovládacímu panelu a ergonomickému designu je mlýnek snadno ovladatelný i pro začátečníky. Uživatelé mohou snadno nastavit požadovanou hrubost mletí a spustit proces mletí jednoduchým stiskem tlačítka.

Design mlýnku Eureka Mignon Manuale je další významnou vlastností. S elegantním a moderním provedením se tento mlýnek hodí do každé moderní kuchyně nebo kávového baru. Jeho kompaktní rozměry zajišťují, že nezabere příliš místa na pracovní ploše, což je ideální pro prostředí s omezeným prostorem.

Celkově lze říci, že mlýnek kávy Eureka Mignon Manuale je skvělou volbou pro každého, kdo si cení kvality, přesnosti a jednoduchosti použití. S jeho vynikajícím výkonem, elegantním designem a širokým spektrem funkcí představuje tento mlýnek ideálního partnera pro každého milovníka kávy.

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se