Dárkový box čaj La via del Té Profumi, 40g

Dárkový box  čaje La Via del Té  se sítkem 

Box 19x11x9cm

40g.

385 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Dárkový box čaj La via del Té Profumi, 40g.   
Dárková krabička s 1 x 40gramovou plechovkou + jedním zlatým infuzérem z nerezové oceli v dárkové krabičce.

Winter Rose je elegantní směs zeleného čaje Bancha a černého čaje z čínské růže, obohacená o okvětní lístky slunečnice a ovocné aroma: dokonalá rovnováha mezi květinami a ovocem.

Složení: Černý čaj (Čína), zelený čaj (Japonsko), aroma, poupata růží, okvětní lístky slunečnice.

Dárkový box čaje La via del Té Profumi je zárukou dokonalého chuťového zážitku pro všechny milovníky čaje. Tento exkluzivní set obsahuje vyváženou směs černého čaje z Číny a zeleného čaje z Japonska, obohacenou přírodním aromatem a jemnými květy růží a slunečnice.

První složka této lahodné směsi, černý čaj z Číny, dodává čajové směsi bohatou a plnou chuť, která je základem pro zážitek ze skvělého šálku čaje. Zelený čaj z Japonska přidává do směsi svěžest a lehkost, která osvěží vaše smysly a dodá čaji jedinečnou komplexitu.

Aroma použité v čajové směsi je jemné a harmonické, které dokonale doplňuje chuťový profil černého a zeleného čaje. Poupata růží a okvětní lístky slunečnice dodávají čaji květinovou a lahodnou nótu, která zvyšuje jeho celkovou atraktivitu.

Dárkový box je elegantně navržen a obsahuje 40g vysoce kvalitního čaje, což z něj činí ideální dárek pro každou příležitost. Je to skvělý způsob, jak udělat radost svým blízkým nebo si dopřát luxusní kulinářský zážitek sám sobě.

La via del Té je  čaje - jejich vášeň a oddanost pro kvalitu se odráží ve všech jejich výrobcích, a čajový box Profumi není výjimkou. S tímto dárkovým boxem si můžete být jisti, že každý šálek čaje bude skvělým zážitkem, který vás bude uchvacovat svou bohatou chutí a vůní. Dopřejte si okamžik odpočinku a relaxace s tímto luxusním čajem a nechte se unést do světa lahodného a osvěžujícího čaje.

Detaily produktu
GFB41
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se