Těsnění pro topné těleso H3 D40mm

Trojúhelníkové těsnění PTFE 

Rozměry 80x80x3 mm 

vnitřní otvor ø 40 mm
vzdálenost mezi otvory 58 mm

89 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Rozměry 80x80x3 mm 

Pro kávovary:

VBM, Brasilia, Ecm Rocket, La scala- Symphony, SAB/Sv Italia

Těsnění pro topné těleso H3 D40mm je kvalitní produkt vhodný pro různé průmyslové odvětví, včetně potravinářského průmyslu, farmacie, automobilového průmyslu a mnoha dalších. Toto těsnění je vyrobeno z materiálu PTFE, známého také jako teflon, který poskytuje vynikající odolnost vůči chemikáliím a teplotám od -260°C do 250°C.

Rozměry těsnění jsou 80x80x3 mm s vnitřním otvorem o průměru 40 mm a vzdáleností mezi otvory 58 mm. Těsnění je normováno dle EN 1514-1 a splňuje normu DIN 11851. Je fyziologicky nezávadné, odolává stárnutí a je vhodné pro potravinářské účely.

Toto trojúhelníkové těsnění PTFE je ideální pro použití jako přírubové těsnění pro potravinářské koncovky a může být použito k utěsnění nerovných nebo poškozených přírub. Díky své vysoké odolnosti a širokému spektru použití je těsnění pro topné těleso H3 D40mm skvělou volbou pro různé průmyslové aplikace.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
E38 8v975 1186634
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se