Topné těleso | 3500W 230V

Topné těleso | 3500W 230V

Ponorná délka 350 mm, 4 póly, 

vzdálenost mezi otvory 59 mm,

příruba 78 x 78 mm

pro kávovary 2GR

1 284 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Topné těleso | 3500W 230V

Vhodné pro:

BRASILIA:

205, 210, CADETTA, CENTURY, DE-CURTIS, EXCELSIOR, GRADISCA, PORTOFINO, ROMA

FIAMMA RST:

PRESTIGE

Topné těleso o výkonu 3500W a napětí 230V je nezbytnou součástí pro správnou funkci vaší profesionální kávovary. V našem internetovém obchodě Kávová dílna se zaměřujeme na nabídku náhradních dílů pro opravu a výrobu kávovarů různých značek a typů.

Na našich stránkách naleznete širokou kategorii topných těles pro profesionální kávovary různých značek, jako jsou Faema, Stilema, La Cimbali, Astoria, Brasilia, La Speziale. Nabízíme topná tělesa s různou hloubkou ponoru, flanží a rozestupem upevňovacích otvorů, abyste mohli vybrat ten správný díl pro váš stroj.

Díky našemu širokému sortimentu a konkurenčním cenám vám můžeme zajistit, že najdete potřebný topný prvek za nejlepší cenu na trhu. S našimi kvalitními náhradními díly budete mít jistotu, že vaše kávovar bude fungovat bezchybně a dlouho. Podívejte se na naši nabídku topných těles a vyberte ten správný pro váš stroj ještě dnes.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
B31 1755002
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se