Těsnění hlavy 66x56x6 - Astoria, Elektra, 1186656

Ø 66x56x6 mm

45 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Ø 66x56x6 mm - Astoria, Brasilia, Elektra, Fiorenzato (Piazza San Marco)

Vhodné pro : ASTORIA RAPALLO, BRASILIA - 1° SERIES, ELEKTRA - SIXTIES,CLASSIC, BELLE EPOQUE, GRIMAC-FIORENZATO - PIAZZA SAN MARCO, ASTORIA-CMA / AURORA BRUGNETTI / BEZZERA, BFC-ROYAL / BRASILIA / CARIMALI, CIMBALI / CONTI SACOME / ELEKTRA, FAEMA / GAGGIA / GRIMAC-FIORENZATO, UNIVERSAL - DVGGRLA, VICTORIA ARDUINO - ATHENA, VBM - REPLICA PISTON, WEGA

Těsnění hlavy je klíčovým prvkem profesionálního kávovaru, zajišťující správný chod celého zařízení a kvalitu přípravy kávy. Tato důležitá část je umístěna v hlavě  kávovaru a pevně spojuje hlavu kávovaru s portafiltrem, čímž zabraňuje úniku vody a páry při extrakci kávy.

Pokud je těsnění hlavy opotřebované nebo poškozené, je důležité jej rychle vyměnit, aby byl zachován správný chod kávovaru a byla zajištěna kvalitní káva. Pravidelná údržba a výměna těsnění hlavy je nezbytná pro udržení optimálního výkonu a prodloužení životnosti vašeho profesionálního kávovaru.

Katalogové číslo v jiných katalozích, kompatibilní náhrady: 12219, A1200189, 430072, 17000023, WY12219.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojení), které neovlivní kvalitu výrobku, s cílem zlepšit jeho vlastnosti.

Více na blogu:KLASICKÉ VS. SILIKONOVÉ - TĚSNĚNÍ PRO HLAVU KÁVOVARU

Detaily produktu
A05 8A021
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se