Tamper / pěchovadlo - ø 57, 58, 58.5 mm a zakázkové velikosti

Tamper s dřevěnou rukojetí. Průměr tamperu 57, 58, 58.5 mm a zakázkové velikosti.

669 Kč (s DPH)
Průměr tamperu
Rukojeť
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Tamper / pěchovadlo - ø 57, 58, 58.5 mm a zakázkové velikosti.

Tamper s dřevěnou rukojetí. Průměr tamperu 57, 58, 58.5 mm a zakázkové velikosti. Průměr tamperu lze upravit dle potřeby na libovolný průměr, až do max. průměru 58,5 mm.

Dřevěná rukojeť: ořech (délka 90 mm), oliva (délka 70 mm)

https://kava.musetti.cz/tampery-a-prislusenstvi

Tamper s dřevěnou rukojetí je nejenom praktickým nástrojem pro přípravu espressa, ale také elegantním doplňkem vaší kávové výbavy. Tento tamper je navržen s ohledem na maximální uživatelský komfort, precizní přípravu kávy a estetiku, čímž se stává ideální volbou pro každého milovníka kávy, který si zakládá na kvalitě a stylu.

Hlavním rysem tohoto tamparu je dřevěná rukojeť, která dodává nástroji přirozený a teplý vzhled. Rukojeť je k dispozici ve dvou variantách dřeva: ořech a oliva. Dřevěná rukojeť přináší do vaší kávové přípravy příjemný pocit a estetický dojem, zatímco zároveň poskytuje pohodlný a pevný úchop během tlačení kávy.

Další výhodou tohoto tamparu je možnost upravit průměr tamperu dle potřeby. Standardní průměry tamperu jsou 57, 58 a 58,5 mm, ale je možné vyrobit tamper i v zakázkových velikostech podle individuálních požadavků zákazníka. Tato flexibilita umožňuje dosáhnout optimálního tlaku a extrakce při přípravě espressa, a to bez ohledu na typ kávovaru nebo portafiltr, který používáte.

Díky možnosti upravit průměr tamperu až do maximální hodnoty 58,5 mm je tento tamper vhodný pro širokou škálu kávovarů a individuálních preferencí uživatelů. Bez ohledu na to, zda preferujete menší či větší průměr tamperu, tento tamper vám umožní dosáhnout optimálního výsledku a konzistentní chuti vaší kávy.

Kvalita dřeva použitého pro rukojeť tohoto tamparu zaručuje odolnost, trvanlivost a estetiku. Dřevěná rukojeť je pečlivě zpracována a ošetřena tak, aby odolala vlhkosti a opotřebení, což zajišťuje dlouhou životnost a bezproblémové používání.

Celkově lze říci, že tamper s dřevěnou rukojetí je nejenom funkčním nástrojem pro přípravu kvalitního espressa, ale také atraktivním doplňkem, který dodává vaší kávové výbavě luxusní vzhled. S možností upravit průměr tamperu dle potřeby a kvalitním provedením je tento tamper perfektní volbou pro každého, kdo si zakládá na dokonalosti své kávy i svého vybavení.

Detaily produktu
tem7788254

Konkrétní reference

MPN
tem7788254
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se