Ochranný návlek na trysku páry, guma, ø 8 mm

Ochranný návlek na trysku páry

51 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Vnitřní průměr: 8 mm

Délka: 50 mm

Materiál: guma

Ochranný návlek na trysku páry kávovaru je nenahraditelným doplňkem pro každého milovníka kávy, který si zakládá na bezpečnosti a komfortu během přípravy kávových nápojů. Tento návlek je vyroben z kvalitní gumy a je navržen tak, aby ochránil ruce před možným popálením při manipulaci s tryskou páry kávovaru.

Hlavním účelem tohoto ochranného návleku je minimalizovat riziko popálení, ke kterému může dojít při manipulaci s horkou tryskou páry. Díky svému designu, který zcela obklopuje trysku, poskytuje tento návlek ochranu proti přímému kontaktu s horkou povrchovou částí kávovaru. To umožňuje uživatelům bezpečně používat trysku páry a připravovat lahodné kávové nápoje bez obav z popálení.

Jednou z klíčových vlastností tohoto ochranného návleku je jeho pružnost a flexibilita, která mu umožňuje snadno se nasadit na trysku páry a pevně se udržet na místě během používání. Tímto způsobem poskytuje spolehlivou ochranu rukou a zároveň neomezuje pohodlnost ani efektivitu přípravy kávy.

Ochranný návlek má průměr 8 mm, což zajišťuje, že je kompatibilní s většinou tryskami páry na kávovarech. Jeho univerzální rozměry umožňují snadnou instalaci na různé typy kávovarů bez potřeby dalších úprav nebo adaptérů.

Kromě ochrany před popálením má tento návlek také estetický a hygienický význam. Jeho čistý a elegantní design přispívá k celkovému vzhledu kávovaru. To znamená, že uživatelé mohou vychutnávat své oblíbené kávové nápoje s klidem a důvěrou ve správnost a bezpečnost přípravy.

Celkově lze říci, že ochranný návlek na trysku páry kávovaru je praktickým a užitečným doplňkem, který zlepšuje bezpečnost a komfort během přípravy kávových nápojů. S jeho pružným a flexibilním designem, univerzálními rozměry a odolným materiálem poskytuje tento návlek spolehlivou ochranu rukou a přispívá k celkovému bezpečí a pohodlí při užívání kávovaru.

Detaily produktu
E10 9V85478
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se