Násypka mlýnku pro mlýnky Quamar

Násypka mlýnku kávy pro mlýnky Quamar, 250 g

920 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené1
Související produkty
Popis

Vhodné pro mlýnky Quamar: model M1E, M80E, T80, M80, Q50E, Q50S

Násypka pro 250 g zrnkové kávy.

Výška s víkem 13,5 cm.

Výška od uzávěru (po usazení na mlýnek) s víkem 11 cm.

 Průměr hrdla 68,5 mm .

Násypka mlýnku je klíčovou součástí každého mlýnku na kávu, a to zvláště v případě mlýnků Quamar, které jsou známé svou precizní technologií a vysokou kvalitou. Tato násypka je speciálně navržena pro modely M1E, M80E, T80, M80, Q50E a Q50S a přináší uživatelům praktické a efektivní řešení pro přísun kávových zrn do mlýnku.

Jednou z hlavních funkcí této násypky je její kapacita. S kapacitou 250 g zrnkové kávy poskytuje dostatečný prostor pro uchování kávy, což je ideální pro domácí kavárny i profesionální kávové podniky. Díky této kapacitě mohou uživatelé snadno připravit větší množství kávy bez nutnosti častého doplňování zásob.

Další výhodou násypky mlýnku Quamar je její konstrukce a rozměry. S výškou s víkem 13,5 cm a průměrem hrdla 68,5 mm poskytuje dostatečný prostor pro manipulaci s kávovými zrny a usnadňuje proces přísunu kávy do mlýnku. Výška od uzávěru po usazení na mlýnek s víkem je 11 cm, což zajišťuje správné a pohodlné umístění násypky na mlýnek bez rizika překážek nebo obtížné manipulace.

Design násypky je další důležitou vlastností. Je navržena tak, aby ladila s designem mlýnku Quamar a celkovou estetikou kávového prostoru. Její moderní a elegantní vzhled přispívá k atraktivitě zařízení a vytváří jednotný vizuální dojem.

Kromě toho je tato násypka vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a dlouhodobému používání. To zajišťuje, že násypka mlýnku Quamar je spolehlivá a odolná součást zařízení, která vydrží i při častém používání v náročných podmínkách.

Celkově lze říci, že násypka mlýnku pro mlýnky Quamar je důležitou a praktickou součástí každého kávového prostoru. S její vysokou kapacitou, praktickými rozměry a elegantním designem představuje tato násypka ideální doplněk pro každý mlýnek na kávu Quamar.

Detaily produktu
H FI-800017
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se