Mlýnek Eureka Mignon Single Dose Chrome

 elektrický mlýnek pro domácí použití 

14 950 Kč (s DPH) 16 450 Kč
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Eureka Mignon Single Dose je mlýnek pro domácí použití se zaměřením pro milovníky kávy a domácí baristy - novinka z řady Oro.
Mlýnek na jednu dávku - pro ty, kteří vyžadují zcela čerstvě namletou kávu a chtějí mít možnost měnit druhy kávy podle svého přání. Mlýnek je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější domácí baristy - milovníky jak espressa, tak i filtrované kávy. Vysoký výkon, inovativní technologická řešení, umocněná jedinečným italským designem, poskytují mimořádný zážitek z používání výrobku.
Mlýnek se vyznačuje tichým chodem díky Silent Technology. Systém ELR - sklon mlecí komory 15 stupňů v kombinaci s dalším technickým řešením, zajišťuje retenci blízkou nule, tj. v mlecí komoře po namletí dané dávky zůstane jen zanedbatelné množství namleté kávy, které lze dále minimalizovat použitím Mignon Blow Up Cleaning (manžeta na násypce), kterým mlecí komoru vyčistíte od zbytků kávy.
Diamond Inside®, patentovaný společností Eureka, udržuje konstantní granulometrii déle než jakákoli jiná úprava mlecích kamenů. 

Nádobka pro mletou kávu je vyrobena z nerezové oceli, dokonale se hodí k vašemu portafiltru a pomáhá udržovat váš pracovní prostor pěkný a uklizený.

Násypka pro zrnkovou kávu je vybavena dřevěným víkem a otočným kovovým ouškem, kompaktně navržená (45 g) pro snadné mletí jednotlivých dávek. 

Jedinečná kombinace motor + mlecí kameny s úpravou Diamond Inside® (65 mm) zaručuje vysokou produktivitu mletí (2,3 - 2,8 g/s Espresso; 2,8 - 3,3 g/s Brew)

Extrémně tiché mletí díky exkluzivnímu antivibračnímu řešení. 

Plynulá regulace mletí, kterou zajišťuje patentovaný systém Eureka, vylepšená komfortním knoflíkem ovládání.

Technická data: 
Mlecí kameny: ploché, 65 mm
Počítadlo dávek: ne
Mikrometrické nastavení hrubosti mletí: ano
Příkon motoru: 320 W
Otáčky: 1650 ot./min.
Produktivita mletí: 2,8 - 3,3 g/s  (2,3 - 2,8 g/s pro espresso)
Rozměry: V 321 (s násypkou, bez manžety) x Š 128 x H 260 mm, Tělo mlýnku V 25 cm, manžeta 5cm
Váha: 7,2 kg
Násypka Single dose: součástí mlýnku, kapacita 45 g
Pružná manžeta násypky Mignon Blow Up: součástí mlýnku
Dávkovací nádoba nerez: součástí  balení
ELR system, ACE system, Silent Technology
Made in Italy
V některých mlýncích se mohou nacházet zbytky mleté kávy, protože výrobce provádí namátkové kontroly funkčnosti. Nejedná se o použité zboží, ale o nové a pouze přezkoušené výrobky v rámci výstupní kontroly výrobce. Výrobce v těchto případech vkládá informační lístek s textem o přezkoušení do násypky mlýnku.

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se