Mletá káva Mio Espresso, 250 g, pražírny Musetti S.P.A.

Mletá káva Mio Espresso.

138 Kč (s DPH)
(138 Kč bal)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Mletá káva Mio Espresso, 250 g, pražírny Musetti S.P.A.

Nadčasová netriviální směs krémové chuti s výraznými aromatickými detaily a kakaovými tóny.

40% Arabika, 60% Robusta.

Balení: 250g.


Mletá káva Mio Espresso, vyrobená v pražírně Musetti S.P.A., je nejenom kávou, ale také uměleckým dílem v šálku. Tato nadčasová směs se vyznačuje nejenom výjimečnou chutí, ale také bohatými a výraznými aromatickými tóny, které okouzlují smysly každého milovníka kávy.

Tato káva je skloubením 40% Arabiky a 60% Robusty, což jí dodává vyváženou chuť s jemnou krémovou texturou a výraznými kakaovými tóny. Arabika přináší do směsi jemnost a bohatou paletu aromatických tónů, zatímco Robusta přidává kávě sílu a intenzitu.

Pražírna Musetti S.P.A. je známá svou dlouholetou tradicí a odborností v oblasti kávového umění, a to se odráží i v této mleté kávě Mio Espresso. Každá šálek této kávy je jako cesta do srdce italských kaváren, kde se snoubí tradice a vášeň pro dokonalou kávu.

Složení této kávy je pečlivě vybráno a smícháno tak, aby každý doušek byl zážitkem pro vaše chuťové buňky. Netriviální směs s krémovou chutí a výraznými aromatickými detaily je skvělou volbou pro každého, kdo si chce dopřát kvalitní kávový zážitek.

Balení o hmotnosti 250 g je dostatečné pro dlouhé chvilky užívání si šálku dokonalé italské kávy doma, v kanceláři nebo na cestách. K dispozici je ve speciálně navrženém obalu, který chrání čerstvost a aroma kávy a zároveň dodává produktu luxusní a elegantní vzhled.

Mletá káva Mio Espresso od pražírny Musetti S.P.A. je nejenom kávou, ale také uměleckým dílem, které potěší každého milovníka kávy. Je to zážitek, který si zasloužíte každý den, a který vám přinese radost a potěšení z každého doušku.

Detaily produktu
104006
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se