Manometr ø53 mm pro kávovary , tlak čerpadla

Měřidlo pracovního tlaku čerpadla

330 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Tagy:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Jednoduchá stupnice 0-16 bar, 1/8"M, průměr těla 53 mm, průměr rámu 71mm

Vhodné pro kávovary Bianchi (mod. Lucia), Faema (mod. E61), Gem Futurema, Fiorenzato C.S. (mod. Piazza San Marco)

Manometr ø53 mm pro kávovary je nezbytným nástrojem pro správné fungování vaší kávovary. Vyrábí ho renomovaná firma Orman srl, která se specializuje na výrobu manometrů již více než 30 let. Díky svým moderním zařízením a bohatým zkušenostem dokážeme garantovat široký sortiment kvalitních manometrů v každé kategorii (suché manometry, manometry naplněné glycerinem, nerezové manometry) a různých rozměrech.

Kvalita našich manometrů, dynamika naší společnosti a certifikace systému UNI EN ISO 9001 přispívají k celkové spokojenosti zákazníků. S manometrem od Orman s.r.l. získáte záruku precizního měření tlaku a dlouhou životnost produktu.

Důvěřujte italské kvalitě manometrů a tlakoměrů od společnosti Orman s.r.l. a zajistěte si bezproblémový provoz vaší kávovary. Nakupujte u nás na internetovém obchodě Kávová dílna a buďte spokojeni s vašimi nákupy!

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
B09 8F240
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se