Kapsle kompatib. NESPRESSO® - Gold Cuvée, 5,6gx10ks, pražírny Musetti S.P.A.

90% arabica, 10% robusta

84 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Kapsle kompatib. NESPRESSO® - Gold Cuvée, 5,6gx10ks, pražírny Musetti S.P.A.

K příležitosti svého 80. výročí vytvořila pražírna Musetti S.P.A. směs Gold Cuvée z nejlepších káv z Keni a Střední Ameriky. Unikátní sladká směs s bohatým aromatickým buketem a jemnou kyselostí. Trvalé kakaové tóny v dochuti doplněné znatelnými náznaky kandovaného citrusového ovoce.

Váha 1 kapsle = 5,6 g.

Balení: 1 krabice = 10 ks kapslí

Kapsle Gold Cuvée od pražírny Musetti S.P.A. představují vysoce kvalitní a lahodnou volbu pro milovníky kávy, kteří si rádi dopřávají luxusní kávový zážitek doma i v práci. Tyto kapsle jsou speciálně navrženy pro kompatibilitu s kávovary Nespresso®, což zajišťuje jednoduchost použití a dokonalou chuťovou konzistenci s každým šálkem.

Každá kapsle obsahuje 5,6 gramů jemně upražené a mleté kávy, která pochází z nejkvalitnějších zrn, pečlivě vybraných pro svou bohatou chuťovou paletu a aromata. Gold Cuvée je zlatým standardem Musetti S.P.A., známým pro svou excelenci a dokonalou rovnováhu mezi silnou chutí a jemnými tóny.

Díky jedinečnému procesu pražení a mletí jsou kapsle Gold Cuvée schopny extrahovat plný potenciál každého zrna, což vede k bohaté a intenzivní chuti každé šálku kávy. Bez ohledu na to, zda si oblíbíte krémové espressso, lahodné cappuccino nebo svěží latte, Gold Cuvée vám poskytne kávový zážitek na nejvyšší úrovni.

Jednou z hlavních výhod kapslí Gold Cuvée je jejich praktičnost a snadná použitelnost. Stačí vložit kapsli do kávovaru Nespresso®, stisknout tlačítko a během několika okamžiků si můžete vychutnat čerstvě připravenou kávu přímo ve svém domově nebo kanceláři. Tento rychlý a pohodlný proces umožňuje uživatelům si užívat skvělou kávu kdykoli a kdekoli.

Kapsle Gold Cuvée jsou také baleny individuálně, což zajišťuje dlouhou trvanlivost a čerstvost každého šálku kávy. Bez ohledu na to, jestli jste vyznavačem silného espresso nebo jemného lunga, tyto kapsle vám poskytnou dokonalou chuťovou zkušenost každý den. S kapslemi Gold Cuvée od pražírny Musetti S.P.A. si můžete být jisti, že každý šálek kávy bude zlatým standardem pro luxusní kávový zážitek.

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se