Hrnek na čaj CAMELIA Blue se sítkem a víčkem

350ml

387 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Porcelánový hrnek s víčkem a sítkem z nerezové oceli (0,35 l)

Ideální pro rychlou přípravu vašeho oblíbeného čaje.

Barva: pastelově světle modrá, matná. 


Hrnek na čaj je jedním z nezbytných doplňků pro všechny, kdo si rádi užívají čaje v pohodlí svého domova, kanceláře nebo cestování. Hrnek Camelia Blue se sítkem a víčkem od renomované značky La Via del Té je skvělou volbou pro ty, kdo hledají spojení elegance, praktičnosti a funkčnosti ve svém čajovém servisu.

Tento hrnek nabízí objem 350 ml, což je ideální velikost pro jednu osobu, aby si mohl vychutnat svůj oblíbený čajový blend bez potřeby častého doplňování. Jeho modrá barva dodává hrnku svěžest a elegance, což z něj činí atraktivní a stylový doplněk pro vaše čajové chvíle.

Sítko uvnitř hrnku je klíčovým prvkem, který umožňuje jednoduchou přípravu čaje přímo v hrnku. Stačí vložit čajové lístky do sítku, zalít horkou vodou a nechat louhovat dle vašich preferencí. Poté můžete snadno vyjmout sítko a váš čaj je připraven k pití, bez nečistot nebo sedimentů.

Víčko hrnku je dalším praktickým prvkem, který udržuje vaši čajovou infuzi teplou a plnou aroma. Navíc chrání před možným vylitím, což je užitečné zejména při cestování nebo přenášení čaje do práce. Ergonomický design víčka usnadňuje manipulaci a zabraňuje úniku tepla.

Hrnek je vyroben z odolného a bezpečného materiálu, který je vhodný pro kontakt s horkými nápoji. Čištění hrnku je snadné, lze ho umýt ručně nebo v myčce na nádobí, což usnadňuje jeho údržbu a prodlužuje jeho životnost.

Celkově lze říci, že hrnek na čaj Camelia Blue se sítkem a víčkem od La Via del Té je skvělou volbou pro každého, kdo si chce užívat své oblíbené čaje s elegancí, pohodlím a praktičností. Dopřejte si čajové chvíle plné radosti a relaxace s tímto šikovným a stylovým hrnkem na čaj.

Detaily produktu
CP124
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se