Termostat kontaktní 130°C

Termostat  kontaktní 130° - ruční resetování
170 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Tagy:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Termostat  kontaktní 130° - ruční resetování

Originální kód L276.01

Vhodné pro kávovary La Marzocco (mod GB5, GS3, Linea PB, Linea FB70, Strada Parts, Lineami Parts, Mistral Parts).

Kontaktní termostat s teplotou 130°C je spolehlivý a efektivní nástroj pro udržování požadované teploty v různých přístrojích. Ať už vaříte kávu v kavárně nebo pracujete v profesionální kuchyni, tento termostat je nezbytný pro zajištění toho, aby vaše zařízení fungovalo při optimální teplotě.

Vyrobený z vysoce kvalitních materiálů, tento termostat je odolný a dlouhotrvající, což zajišťuje, že může odolat nárokům rušného komerčního prostředí. Jeho přesné řízení teploty vám umožňuje nastavit požadovanou teplotu s přesností, zajistí, že vaše nápoje nebo pokrmy jsou vždy vařené nebo připravené dokonale.

Snadná instalace a použití tohoto kontaktního termostatu je praktickým a všestranným řešením pro jakýkoli podnik, který závisí na přesném řízení teploty. Investujte do termostatu ještě dnes a zažijte rozdíl, který udělá ve vaší efektivitě a kvalitě provozu.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
C30 8MZ003008
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se