Sítko na čaj nerezové 5cm

Nerezový infuzér (průměr 5 cm)

125 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Ideální pro přípravu šálku listového čaje.

S krabičkou. 


Sítko na čaj je nepostradatelným nástrojem pro každého milovníka čaje, který preferuje přípravu čerstvého listového čaje s maximální chutí a aroma. A právě sítko na čaj značky La Via del Té přináší nejen funkčnost, ale i eleganci do vaší čajové přípravy. Sítko je vyrobeno z kvalitní nerezové oceli a má průměr 5 cm, což ho činí ideální volbou pro přípravu jednoho šálku lahodného čaje.

Jeho kvalitní provedení z nerezové oceli zaručuje odolnost a dlouhou životnost. Díky této konstrukci je sítko odolné vůči korozí a snadno se čistí, což usnadňuje údržbu a prodlužuje jeho životnost. Tímto sítkem můžete připravit čerstvý čaj bez obav z jakékoliv nečistoty nebo příměsí, což vám poskytne nejčistší možný zážitek z pití čaje.

Sítko je navrženo tak, aby poskytovalo dostatek prostoru pro listový čaj, což umožňuje optimální extrakci chuti a aroma. Jeho drobné otvory zadržují listy čaje a zároveň umožňují průchod vody, čímž zajišťují, že vaše čajová infuze bude bohatá a plná chutí.

Kromě své funkčnosti je toto sítko také elegantním doplňkem pro vaši čajovou přípravu. Dodává vašemu čajovému rituálu špetku luxusu a stylu. Přichází v krabičce s mašlí, což z něj dělá skvělý dárek pro každého milovníka čaje. Jeho elegantní design a praktická funkčnost z něj dělají skvělý doplněk pro každou kuchyň.

Sítko na čaj značky La Via del Té je tedy ideální volbou pro každého, kdo si chce užít dokonalou chuť a aroma čerstvého listového čaje. Jeho kvalitní provedení, praktická funkčnost a elegantní design ho činí nepostradatelným doplňkem pro každého milovníka čaje.

Detaily produktu
C134
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se