PTFE Těsnění 14,5X10X2 MM

PTFE Těsnění 14,5X10X2 MM

ploché

10 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Tagy:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

14,5X10X2 MM

3/8'' těsnění matice Cimbali (pro vnitřní vložení) , a San Marco starý model topného tělesa

Těsněni PTFE o rozměrech 14,5X10X2 mm od Kávové Dílny jsou ideální volbou pro opravu a výrobu kávovarů. Tato těsnění, vyrobená z materiálu známého jako teflon, splňují normu EN 1514-1 a mají tloušťku 2 mm. Díky své vynikající chemické a teplotní odolnosti jsou vhodná pro různé průmyslové odvětví, včetně potravinářství, farmacie, automobilového průmyslu a mnoha dalších.

Těsněni PTFE jsou fyziologicky nezávadná, odolávají stárnutí a jsou schválena pro potravinářské účely. S teplotní odolností od -260 °C do 250 °C jsou ideální pro široké spektrum teplotních podmínek. Jsou vhodná pro použití jako přírubové těsnění pro potravinářské koncovky a mohou být použita k utěsnění nerovných a poškozených přírub.

Díky své univerzálnosti jsou těsněni PTFE ideální volbou pro různé odvětví průmyslu a splňují náročné zkoušky DVGW, BAM a TUV. S pracovní teplotou od -200 °C do 260 °C jsou spolehlivým řešením pro vaše potřeby těsnění.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
E31 8C071
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se