Nastavitelný dynamometrický Tamper

Hliníková rukojeť a základna z nerezové oceli

1 400 Kč (s DPH)
Průměr tamperu
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Nastavitelný dynamometrický Tamper.

Nastavitelný dynamometrický pěchovač kávy, hliníková rukojeť a základna z nerezové oceli.

Nastavitelný dynamometrický tamper je inovativním a technologicky pokročilým nástrojem pro přípravu espressa, který kombinuje precision, pohodlí a kontrolu při tlačení kávy. Tento tamper je navržen s cílem poskytnout maximální přesnost a konzistenci v každém stisku, což vede k optimálním výsledkům vaší kávy a dosažení perfektní extrakce.

Hlavní funkcí tohoto tamperu je jeho nastavitelný dynamometrický mechanismus, který umožňuje nastavit požadovanou sílu stisku. Tento mechanismus je integrován do hliníkové rukojeti, která poskytuje pevný a ergonomický úchop, zatímco základna je vyrobena z nerezové oceli, což zajišťuje stabilitu a odolnost.

Díky možnosti nastavení síly stisku můžete dosáhnout konzistentních výsledků při přípravě espressa a přizpůsobit tlak vašim individuálním preferencím a požadavkům. Bez ohledu na to, zda preferujete jemnější či silnější extrakci, tento tamper vám umožní dosáhnout optimálního tlaku a chuti vaší kávy.

K dispozici jsou tři různé velikosti tamperu - 53mm, 57mm a 58mm, což zajišťuje kompatibilitu s širokou škálou kávovarů a portafiltrů. Díky této variabilitě můžete vybrat velikost, která nejlépe odpovídá vašemu kávovaru a zaručuje optimální těsnost a konzistenci extrakce.

Hliníková rukojeť tamperu je navržena s ohledem na pohodlí a ergonomii. Je pevná a odolná, zatímco její povrch poskytuje příjemný úchop během manipulace s tamparem. Tento design vám umožňuje snadno a pohodlně používat tamper po dlouhou dobu bez pocitu únavy nebo nepohodlí.

Základna tamperu je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, což zajišťuje stabilitu a odolnost. Tato základna poskytuje pevnou oporu při tlačení kávy a zároveň je odolná vůči opotřebení a korozí, což zaručuje dlouhou životnost a spolehlivý výkon tamperu.

Celkově lze říci, že nastavitelný dynamometrický tamper je nezbytným nástrojem pro každého vášnivého milovníka kávy, který si zakládá na precision, kontrole a konzistenci při přípravě espressa. S kombinací precision, pohodlí a odolnosti poskytuje tento tamper nejvyšší možnou úroveň výkonu a chuťových vlastností vaší kávy, a to s minimálním úsilím a maximální spolehlivostí.

Detaily produktu
J DVGPDI2

Konkrétní reference

MPN
DVGPDI2
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se