Chladnička přenosná TiKappa Ardes 6l

Chladnička s malým objemem pro chlazení mléka. 

2 440 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Chladnička přenosná TiKappa Ardes 6l.

Chladnička je vhodná ke chlazení mléka pro automatické kávovary. 

Vnější rozměry: šířka 26 cm, hloubka 20 cm, výška 31 cm

Vnítřní 135x 1140x 265mm

Vhodná do zásuvky 220-240V 50Hz 40W

            do auta : 12V 36W

Barva: stříbrna
Napětí: AC220V, DC12V
Kapacita (uvnitř): max 4,3L
Délka kabelu: 1m
Chlazení : cca.15 ℃ pod teplotou okolí. Chladnička neobsahuje žádné kapalné ani plynné chladicí médium. Chlazení zajišťuje termoelektrický Peltierův článek. 
Izolace: Pěna polyuretanová bez CFC

 Bez otvoru na boční stráně pro hadičku kapičinátoru. 

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?

Přenosná chladnička TiKappa Ardes o objemu 6 litrů je skvělým doplňkem pro každou kávovou stanici, která vyžaduje čerstvé a chlazené mléko pro automatické kávovary. Tato kompaktní chladnička je navržena s ohledem na jednoduchost, spolehlivost a efektivitu, což ji činí ideální volbou pro domácí i komerční použití.

Hlavní funkcí této chladničky je chlazení mléka na optimální teplotu pro použití v automatických kávovarech. Díky svému objemu 6 litrů poskytuje dostatek prostoru pro uchování mléka ve vhodné teplotě a zajišťuje konzistentní výsledky při přípravě kávových nápojů. Bez ohledu na to, zda připravujete latte, cappuccino nebo macchiato, tato chladnička vám zajistí čerstvé a chlazené mléko připravené k okamžitému použití.

Chladnička TiKappa Ardes je vybavena praktickými funkcemi, které zjednodušují její používání a údržbu. Disponuje jednoduchým ovládacím panelem, který umožňuje snadné nastavení teploty chladničky podle vašich potřeb. Tímto způsobem můžete jednoduše udržovat mléko v optimální teplotě a zároveň minimalizovat ztrátu energie.

Díky svému kompaktnímu designu je tato přenosná chladnička ideální pro použití v různých prostorách, včetně domácí kuchyně, kanceláře nebo kavárny. Je lehká a snadno přenosná, což vám umožňuje umístit ji tam, kde je právě potřeba, a zároveň ušetřit místo na pracovní ploše.

Chladnička TiKappa Ardes je vyrobena z kvalitních materiálů, které zajišťují dlouhou životnost a spolehlivý výkon. Je odolná a snadno se čistí, což znamená, že se nemusíte obávat o její udržování ani o její dlouhodobou spolehlivost.

Celkově lze říci, že chladnička TiKappa Ardes o objemu 6 litrů je praktickým a spolehlivým doplňkem pro každou kávovou stanici, která potřebuje udržovat mléko v optimální teplotě pro automatické kávovary. S jednoduchým ovládáním, kompaktním designem a spolehlivým výkonem je tato chladnička ideální volbou pro každého, kdo si zakládá na kvalitní kávové přípravě a komfortu při jejím používání.

Detaily produktu

Datový list

Energy class
B
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se