Multifunkční nářadí Espresso multi-tool [JoeFrex]

nerez

240 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Multifunkční nářadí Espresso multi-tool[JoeFrex]

Kompaktní ergonomické multifunkční nářadí z tvrzené nerezové oceli se 6 praktickými funkcemi:
Šroubovák s drážkou (varná skupina/sprcha)
Páka pro snadné vyjmutí sítka z portafiltru
Propichovací kolík pro vyjmutí gumových těsnění 
Výřez pro čištění párou
Otvírák zátek
Dva otvory pro šestihranné šrouby (velikost 7 - 12)

Materiál: nerezová ocel

Délka: 14,5cm.

Kompaktní ergonomické multifunkční nářadí z tvrzené nerezové oceli je nenahraditelným pomocníkem pro každého, kdo má rád kvalitní kávu a pečlivě se stará o svůj kávovar. S šesti praktickými funkcemi nabízí tento nářadí všestranné možnosti pro údržbu, čištění a správu vašeho kávovaru, což vám umožní dosáhnout optimálního výkonu a chuťových vlastností vašeho oblíbeného nápoje.

Jednou z klíčových funkcí tohoto multifunkčního nářadí je šroubovák s drážkou, který je ideální pro údržbu varné skupiny a sprchy kávovaru. Díky tomuto nástroji můžete snadno a bezpečně utahovat či povolovat šrouby a zajistit tak optimální těsnost a funkčnost vašeho zařízení.

Další užitečnou funkcí tohoto nářadí je páka pro snadné vyjmutí sítka z portafiltru. Tato páka vám umožní rychle a jednoduše odstranit sítka z portafiltru bez rizika poškození či zranění, což usnadní čištění a údržbu vašeho kávovaru.

Propichovací kolík je dalším praktickým nástrojem tohoto multifunkčního nářadí, který je určen pro vyjmutí gumových těsnění. Tento nástroj vám umožní snadno a bezpečně odstranit těsnění a provést potřebné údržbové práce bez poškození vašeho zařízení.

Výřez pro čištění párou je další užitečnou funkcí tohoto nářadí, která je navržena tak, aby usnadnila čištění a údržbu varné skupiny a dalších částí kávovaru, které jsou vystaveny páře. Tento výřez vám umožní snadný přístup k těmto částem a zajistí jejich důkladné vyčištění a dezinfekci.

Otvírák zátek je praktickou funkcí tohoto nářadí, která vám umožní snadno otevřít lahve s různými typy zátky, což vám usnadní přípravu různých nápojů a přísad.

Dva otvory pro šestihranné šrouby jsou další užitečnou funkcí tohoto multifunkčního nářadí, která vám umožní snadněji manipulovat se šestihrannými šrouby různých velikostí (velikost 7 - 12) a zajistit tak jejich pevné a bezpečné utažení nebo povolování.

Celkově lze říci, že toto kompaktní ergonomické multifunkční nářadí z tvrzené nerezové oceli je nezbytným pomocníkem pro každého majitele kávovaru, který si cení kvalitní kávy a správné údržby svého zařízení. S šesti praktickými funkcemi a odolnou konstrukcí poskytuje tento nástroj vše, co potřebujete pro bezpečnou, efektivní a spolehlivou péči o váš kávovar.

Detaily produktu
P emt
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se