Ocelová flexibilní hadice 50cm, 3/8 FF kuželová základna

105 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Ocelová flexibilní hadice 50cm, 3/8 FF kuželová základna.

EPDM hadice s nerezovým povlakem

Průměr hadici venkovní ø 12 mm

maximální teplota 90°C

maximální tlak 10 bar

Ocelová flexibilní hadice s délkou 50cm a 3/8 FF kuželovou základnou je nenahraditelným doplňkem pro zapojení kávovaru do vodovodního systému. S tímto kvalitním a spolehlivým příslušenstvím můžete zajistit bezpečné a efektivní spojení mezi kávovarem a vodovodním potrubím, což vám umožní snadnou a pohodlnou přípravu kávy bez zbytečných obtíží.

Hlavní výhodou této ocelové flexibilní hadice je její flexibilita a odolnost. Díky flexibilní konstrukci můžete hadici snadno ohnout a přizpůsobit ji potřebné délce a tvaru, což vám umožní snadnou instalaci a připojení kávovaru do vašeho vodovodního systému bez potřeby speciálního nářadí nebo dovedností. Ocelový materiál je zároveň odolný vůči tlaku, otěru a korozivním procesům, což zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivý výkon hadice i při častém používání.

Další klíčovou vlastností této hadice je její 3/8 FF kuželová základna, která umožňuje snadné a bezpečné připojení hadice k kávovaru a vodovodnímu potrubí. Tato základna je navržena tak, aby poskytovala pevné a těsné spojení bez rizika úniku vody nebo poškození hadice, což zajišťuje bezpečný provoz vašeho kávovaru a minimalizuje riziko potenciálních problémů.

Vzhledem k tomu, že hadice je vyrobena z kvalitní oceli a splňuje přísné normy a standardy, má schválení NSF (USA). Toto schválení je důležitým ukazatelem kvality a bezpečnosti hadice, který potvrzuje, že produkt splňuje veškeré požadavky na hygienu a bezpečnost potravinářských zařízení, což je klíčové pro použití v prostředí, kde se manipuluje s potravinami.

Celkově lze říci, že ocelová flexibilní hadice s délkou 50cm a 3/8 FF kuželovou základnou je ideálním řešením pro zapojení kávovaru do vodovodního systému. S její flexibilitou, odolností a bezpečnostními certifikáty vám tato hadice poskytne spolehlivé a bezproblémové spojení, které umožní snadnou a pohodlnou přípravu kávy přímo z pohodlí vašeho domova či kavárny.

DVG kod 9v46

https://kava.musetti.cz/pripojovaci-hadice-flexi

Detaily produktu
9v46
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se