Hrnek na čaj CAMELIA zelená se sítkem a víčkem

350ml

387 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Hrnek na čaj CAMELIA zelená se sítkem a víčkem.

Porcelánový hrnek s víčkem a sítkem z nerezové oceli (0,35 l)

Ideální pro rychlou přípravu vašeho oblíbeného čaje.

Barva: jemná zelená,  matná. 

Hrnek na čaj je nedílnou součástí každodenního rituálu pro milovníky čaje po celém světě. Hrnek Camelia ve zelené barvě s přiloženým sítkem a víčkem je špičkovým doplňkem, který přináší eleganci, funkčnost a praktičnost do vašich čajových zážitků.

S objemem 350 ml je hrnek dostatečně prostorný pro přípravu a pití vašeho oblíbeného čaje. Jeho zelená barva přináší svěžest a spojení s přírodou, což dodává vašemu rituálu čajování příjemnou atmosféru klidu a relaxace.

Sítko, které je součástí tohoto hrnku, umožňuje jednoduchou přípravu čaje přímo v něm. Stačí vložit čajové lístky do sítku, zalít horkou vodou a nechat louhovat podle vašich preferencí. Poté můžete snadno vyjmout sítko a váš čaj je připraven k pití, bez nečistot nebo sedimentů.

Víčko hrnku je dalším užitečným prvkem, který udržuje vaši čajovou infuzi teplou a plnou aroma. Zabraňuje také možnému vylití čaje, což je praktické zejména při cestování nebo přenášení čaje do práce či na výlety. Ergonomický design víčka usnadňuje manipulaci a zajišťuje bezpečné uchopení.

Hrnek je vyroben z kvalitního materiálu, který je odolný a bezpečný pro použití s horkými nápoji. Lze ho snadno čistit ručně nebo v myčce na nádobí, což zajišťuje jednoduchou údržbu a dlouhou životnost.

Celkově lze říci, že hrnek na čaj Camelia ve zelené barvě s přiloženým sítkem a víčkem je skvělým společníkem pro každého, kdo si chce užívat své oblíbené čaje s elegancí a pohodlím. Dopřejte si každodenní chvíle odpočinku a relaxace s tímto šikovným a stylovým hrnkem na čaj.

Detaily produktu
CP119
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se