Těsnění ploché ø 16x5x4 mm, EPDM

Těsnění ploché ø 16x5x4 mm, EPDM

73 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Těsnění ploché ø 16x5x4 mm, EPDM

Vhodný pro kávovary San Marco: 20-20-LEVA, 85-LEVA, DUALE, NEW-80-LEVA, V6-LEVA

Těsnění ploché ø 16x5x4 mm vyrobené z EPDM gumy je vhodné pro různé průmyslové aplikace. EPDM guma je kopolymer etylenu a propylenu, který je terpolymerem s malým množstvím třetího monomeru (obvykle dienu) pro vulkanizaci sírou. Tento typ těsnění je odolný vůči ozonu, slunečnímu záření a povětrnostním vlivům, má vynikající flexibilitu při nízkých teplotách, chemickou odolnost vůči mnoha kyselinám, zásadám a rozpouštědlům, stejně jako dobrou elektrickou izolační vlastnost.

Těsnění ploché ø 16x5x4 mm může být k dispozici i v detekovatelné kovové variantě, zachovávající stejné vlastnosti jako běžné EPDM těsnění. Vyrábí se obvykle v černé barvě a má dlouhou životnost. EPDM těsnění se využívá například při montáži automobilů nebo ve vodních čistících systémech. S tímto těsněním můžete mít jistotu kvality a spolehlivosti ve vašich průmyslových aplikacích. Naše Kávová Dílna nabízí široký sortiment těsnění a dalších průmyslových produktů.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.
Detaily produktu
C33 5071613
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se