Odklepávač na kávu knockbox plastový [JOE FREX], mini

Malý plastový odklepávací kbelík.

368 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Odklepávač na kávu knockbox plastový [JOE FREX], mini.

Malý plastový odklepávací kbelík. Příčka je potažena měkkým silikonem, který tlumí zvuk a lze vyjmout pro lepší údržbu.  Spodní část je osazena protiskluzovým pryžovým kroužkem. Lze umývat v myčce. Výška max. 12 cm, min.9,5 cm. Průměr max. 13 cm. Barva: černá.

Jednoduchá, praktická Basic odklepávací nádoba z tvrdého plastu kombinuje jednoduchou manipulaci a bezproblémové čištění s originalitou a stabilitou. Je vhodná do myčky nádobí a samozřejmě bezpečná pro potraviny. 

Materiál: plast, silikon 


Malý plastový odklepávací kbelík je nenahraditelným nástrojem pro milovníky kávy, kteří si chtějí užít každý šálek bez nečistot a zbytků. Jeho inovativní design a praktické vlastnosti ho činí ideálním doplňkem pro každou kuchyni či kavárnu.

Tento odklepávací kbelík disponuje měkkým silikonovým potahem na příčce, který nejen tlumí zvuk při odklepávání kávy, ale také lze snadno vyjmout pro jednoduchou údržbu a čištění. Díky této funkci je zajištěno pohodlné a hygienické používání kbelíku po dlouhou dobu.

Spodní část kbelíku je vybavena protiskluzovým pryžovým kroužkem, který zajistí, že kbelík pevně stojí na jakémkoli povrchu a minimalizuje riziko jeho přemisťování během používání. Tato vlastnost přispívá k bezpečnosti a stabilitě při manipulaci s kbelíkem, což je zvláště důležité při rychlém tempu přípravy kávy v kavárnách nebo během domácího používání.

Dále je kbelík navržen s ohledem na snadnou údržbu, protože je možné ho jednoduše umýt v myčce na nádobí. Tato vlastnost usnadňuje udržování kbelíku v čistotě a hygienicky bez velké námahy.

S maximální výškou 12 cm a minimální výškou 9,5 cm je tento odklepávací kbelík dostatečně prostorný pro zachycení odklepávaných zbytků kávy, zatímco jeho průměr dosahuje maximálně 13 cm, což zajišťuje dostatečný prostor pro pohodlné používání i s většími kávovými dávkami.

Jeho elegantní černá barva dodává kbelíku moderní a sofistikovaný vzhled, který se hodí do každého prostředí. Bez ohledu na to, zda jste profesionálním baristou nebo vášnivým domácím kavárníkem, tento malý plastový odklepávací kbelík je nezbytným doplňkem pro dokonalou přípravu kávy bez kompromisů.

Detaily produktu
T bbb
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se