O-kroužek OR 56.75X3.53 MM EPDM

O-kroužek OR 56.75X3.53 MM EPDM

OR 04225

22 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

O-KROUŽEK EPDM pro skupiny (hlavy) kávovarů.

Vnitřní ø 56.75 mm, tloušťka 3.53 mm

Vhodné pro: ASTORIA RAPALLO, BRASILIA, GRIMAC-FIORENZATO-PIAZZA SAN MARCO, VICTORIA ARDUINO-ATHENA, VBM-REPLICA PISTON, UNIVERSAL-DVGGRLA, WEGA

Tento EPDM těsnění o-kroužek s rozměry 56.75X3.53 mm je vyroben z ethylen-propylenové gumy, což je kopolymer ethylenu a propylenu. EPDM je terpolymer ethylenu a propylenu s malým množstvím třetího monomeru (obvykle dienu), který umožňuje vulkanizaci sírou. Těsnění EPDM má vynikající odolnost vůči ozonu, slunečnímu záření a povětrnostním vlivům. Je velmi flexibilní při nízkých teplotách, má dobrou chemickou odolnost vůči mnoha zředěným kyselinám a alkalickým látkám, stejně jako vůči polárním rozpouštědlům. Má také dobrou elektrickou izolační vlastnost a může být dostupný i v metalické detekovatelné variantě s zachováním stejných vlastností jako běžné EPDM těsnění. Tento černý o-kroužek má dlouhou životnost a je ideální pro širokou škálu průmyslových odvětví, od automobilové výroby až po systémy pro čištění vody. S tímto těsněním EPDM od Kávové Dílny budete mít jistotu kvality a spolehlivosti.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

O-kroužek OR 56.75X3.53 MM EPDM

Detaily produktu
E46 8B00845
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se