Mlecí kameny Ø75mm pro mlýnky EUREKA

Kompatibilní s kódem MAC74 CP

670 Kč (s DPH)
Expedujeme ihned
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Mlecí kameny Ø75mm pro mlýnky EUREKA.

Otáčení R, vnější průměr 75 mm, vnitřní průměr 37,5 mm, tloušťka 9 mm, 3 otvory.
Vhodné pro mlýnky na kávu Eureka (mod. Mythos, Olympus drogheria 75-76) a Nuova Simonellil (Mythos, Mythos one).

Mlecí kameny o průměru 75 mm pro mlýnky EUREKA představují klíčovou součást každého kvalitního mlýnku na kávu, která zajišťuje dokonalé mletí kávových zrn a přípravu lahodného šálku kávy s bohatou chutí a aromatickými tóny. Tyto mlecí kameny jsou navrženy a vyrobeny s maximální péčí a přesností, aby poskytovaly konzistentní výsledky a optimální výkon při každém použití.

S vnějším průměrem 75 mm, vnitřním průměrem 37,5 mm a tloušťkou 9 mm tyto mlecí kameny nabízejí ideální rozměry pro efektivní a precizní mletí kávových zrn na požadovanou jemnost. Jejich konstrukce s třemi otvory zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku a tepla během procesu mletí, což minimalizuje riziko přehřátí a zachovává chuťové vlastnosti kávy.

Mlecí kameny jsou speciálně navrženy pro použití s mlýnky na kávu Eureka, včetně modelů Mythos, Olympus Drogheria 75-76, a také jsou kompatibilní s některými mlýnky od společnosti Nuova Simonelli, včetně modelů Mythos a Mythos One. Díky tomu jsou tyto mlecí kameny univerzálním řešením pro širokou škálu profesionálních kávovarů a kaváren, které požadují vysokou kvalitu a spolehlivost.

Jednou z hlavních výhod těchto mlecích kamenů je jejich odolnost a dlouhá životnost. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který je odolný vůči opotřebení a korozivním procesům, což zajišťuje jejich dlouhodobou spolehlivost a konzistentní výkon i při častém používání. To znamená, že můžete očekávat konzistentní a kvalitní mletí kávy po dlouhou dobu bez potřeby časté výměny nebo údržby.

Celkově lze říci, že mlecí kameny o průměru 75 mm pro mlýnky EUREKA jsou esenciálním příslušenstvím pro každého, kdo si cení kvalitní kávy a hledá spolehlivé a efektivní řešení pro mletí kávových zrn. S jejich precizním designem, univerzální kompatibilitou a odolností jsou tyto mlecí kameny ideální volbou pro profesionální kavárny, restaurace a každodenní domácí použití.

Detaily produktu
B07 9m8597
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se