Mlecí kameny SAECO / GAGGIA Aulika

630 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Vnější ø 47,8/31,7 mm - vnitřní ø 28/10 mm

tloušťka 20 mm

Vhodné pro: 

SAECO Coffee machine :

CAFE BUONO, CAFE CREMA, CAFE GRANDE, CAFE NOVA, INCANTO, INCANTO DIGITAL, INCANTO DIGITAL SBS, INCANTO EASY, INCANTO RS SBS, INCANTO SV SBS, MAGIC, MAGIC COLLECTION, MAGIC COMFORT, MAGIC COMFORT PLUS, MAGIC COMFORT PLUS REDESIGN, MAGIC COMFORT REDESIGN, MAGIC DELUXE REDESIGN, MAGIC ROMA, MAGIC ROMA REDESIGN, MAGIC SUPERAUTOMATICA DELUXE, MIGROS, PRINCESS, ROYAL CAPPUCCINO, ROYAL CAPPUCCINO REDESIGN, ROYAL CLASSIC, ROYAL COFFEE BAR FWA, ROYAL DIGITAL, ROYAL DIGITAL PLUS REDESIGN, ROYAL DIGITAL REDESIGN, ROYAL EXCLUSIVE, ROYAL NEW, ROYAL OFFICE, ROYAL OFFICE UPGRADE, ROYAL PROFESSIONAL, ROYAL PROFESSIONAL N.S., SPIDEM BELLEZZA, SPIDEM DIGITAL PLUS, SPIDEM DIVINA, SPIDEM DIVINA DE LUXE, SPIDEM DIVINA DIGITAL, SPIDEM VILLA, STRATOS, TREVI, TREVI DIGITAL, VESPRESSO, VIA ROMA, VIA VENETO COMBI, VIENNA, VIENNA DELUXE, VIENNA DIGITAL, VSPRESSO

SAECO Vending machine:

AULIKA, AULIKA FOCUS SIL, AULIKA TOP RI SIL, OCS ROYAL GRAN CREMA, ROYAL CAPP 230, ROYAL OFFICE 230, ROYAL PRO 230, VE ROYAL.

Mlecí kameny jsou klíčovou součástí každého kávovaru, zvláště pak pro kávovary značky SAECO / GAGGIA Aulika, které jsou známé svou spolehlivostí a kvalitou. Tyto mlecí kameny jsou navrženy tak, aby zajistily konzistentní a kvalitní mletí kávy, což je zásadní pro přípravu vynikajícího espresso či jiných kávových nápojů.

Jednou z hlavních funkcí mlecích kamenů je důkladné a konzistentní mletí kávy. Díky kvalitnímu materiálu a preciznímu zpracování dokážou tyto mlecí kameny rozemlet kávová zrna do jemného prášku s přesnou hrubostí, což je klíčové pro dosažení optimální chuti a aroma kávy. Bezpečně a spolehlivě zachycují každé kávové zrno a mletí provádí s minimálním ztrátou chuti či kvality.

Další výhodou mlecích kamenů pro kávovary SAECO / GAGGIA Aulika je jejich dlouhá životnost a odolnost. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které jsou odolné vůči opotřebení a dlouhodobému používání. To zajišťuje, že mlecí kameny vydrží i při častém používání v náročných podmínkách a zachovají svou vysokou účinnost po dlouhou dobu.

Design mlecích kamenů je další důležitou vlastností. Jsou navrženy tak, aby perfektně ladily s designem kávovarů SAECO/GAGGIA Aulika a celkovou estetikou kávového prostoru. Jejich moderní a elegantní vzhled přispívá k atraktivitě zařízení a vytváří jednotný vizuální dojem.

Kompatibilita těchto mlecích kamenů s kávovary SAECO / GAGGIA Aulika je klíčovou vlastností. Jsou speciálně navrženy pro tyto modely, což znamená, že zaručují optimální výkon a spolehlivost ve spojení s těmito zařízeními. Tímto způsobem uživatelé mohou mít jistotu, že jejich kávovar pracuje na maximální úrovni a produkuje kávu vynikající jakosti.

Celkově lze říci, že mlecí kameny pro kávovary SAECO / GAGGIA Aulika jsou nezbytnou součástí každého kávovaru, která zajišťuje vynikající výkon a kvalitu mletí kávy. S jejich precizním zpracováním, dlouhou životností a kompatibilitou s danými kávovary představují tyto mlecí kameny ideální volbu pro každého milovníka kvalitní kávy.

Detaily produktu
B01 1251098
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se