Mlecí kameny Ø50mm pro mlýnky EUREKA

Mlecí kameny Ø50mm pro  mlýnky EUREKA

Original code MAC50 CP

588 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Mlecí kameny Ø50mm pro  mlýnky EUREKA | Otáčení R, vnější průměr 50 mm, vnitřní průměr 30 mm, tloušťka 7,5 mm, 3 upevňovací otvory.
Vhodné pro mlýnky na kávu Eureka (mod. Mignon Perfetto a Silenzio).

Made in Italy.

Tato sada mlecích kamenů Ø50mm je speciálně navržena pro použití v mlýncích od značky EUREKA. Vyrobeny z oceli M340, která je speciálně navržena pro styk s potravinami, tyto mlecí kameny poskytují vysokou odolnost proti opotřebení a korozi. Díky nim můžete být jisti, že vaše kávová dílna bude fungovat bez problémů a s maximální účinností.

Díky průměru 50 mm jsou tyto mlecí kameny ideální pro mletí kávových zrn a dalších surovin s maximální přesností a konzistencí. Sada obsahuje dostatečný počet kamenů pro dlouhodobé použití a výměnu, takže se nemusíte starat o neustálou údržbu.

Pokud hledáte spolehlivé a kvalitní mlecí kameny pro své mlýnky od EUREKA, pak je tato sada ideální volbou pro vaši kávovou dílnu. Užijte si dokonalou chuť a aroma vaší oblíbené kávy s těmito profesionálními mlecími kameny.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.

Detaily produktu
B06 9M81
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se