Pákový kávovar Astoria FORMA SAE 2, černá

Doprava zdarma
Související produkty
Popis

Forma je koncept, který se přizpůsobuje okolí současně vyjadřují velmi silnou osobnost. Forma se přizpůsobí požadavkům a těm kteří se rozhodnou pro všestrannost a dostupnost konfigurací je určen i nadčasový design. Forma je spojení funkčnosti, designu, kvality, technologie a uživatelsky příjemného informačního systému.

2x4 samostatně programovatelná tlačítka výdeje kávy, 1 tlačítko manuálního výdeje kávy, výdej horké vody, dvě trysky páry, integrované rotační čerpadlo, přímé napojení na vodovodní okruh, automatické dopouštění vody a ohřev, indikace zapnutí stroje, manometr pro měření tlaku v bojleru a tlaku čerpadla.

Barva : černá/nerez

Technická data: 

display: ne
příkon : 3,6 kW
napětí : 230/380 V
objem bojleru : 10,5 l
šířka : 748 mm
výška : 496 mm
hloubka : 569 mm
váha s obalem : 74 kg

Volitelné funkce za příplatek:

Ohřev šálků: 1625,- Kč bez DPH
LED podsvícení pracovní plochy: 3225,- Kč bez DPH
Zvýšená verze hlav: 2725,- Kč bez DPH

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?


Pákový kávovar Astoria FORMA SAE 2 je ztělesněním elegance a výkonu pro každého milovníka kávy. Tento špičkový kávovar kombinuje italský design s prvotřídní technologií pro maximální kontrolu a konzistenci při přípravě espressa. S důrazem na každý detail nabízí FORMA SAE 2 intuitivní ovládání, které umožňuje nastavit tlak, teplotu a délku extrakce s přesností, která je nezbytná pro dosažení dokonalé chuti. Jeho kompaktní rozměry a moderní design ho činí ideální volbou pro kavárny, restaurace nebo domácí použití. S Astoria FORMA SAE 2 si můžete být jisti, že každá šálek kávy bude připraven s láskou a péčí, aby poskytl nezapomenutelný zážitek každému milovníkovi kvalitního espressa.

Detaily produktu
OD OBJEDNÁVKY PO MONTÁŽ
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se