Pákový kávovar WEGA VELA VINTAGE EMA - plynová verze

Doprava zdarma

Plynová verze

140 663 Kč (s DPH)
NA OBJEDNÁVKU

Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Pákový kávovar WEGA VELA VINTAGE EMA - plynová verze

Technická data: 

ohřev plynem: ano
vestavěné čerpadlo: ano
příkon : 3,1/3,9/4,2 kW
napětí : 120/230-400/240 V
objem bojleru : 12 l
rozměry: š77 x v58 x h56 cm
váha : 71 kg, s přepravním obalem 81 kg

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.


Pákový kávovar WEGA VELA VINTAGE EMA v plynové verzi přináší spojení tradiční elegance s moderní technologií, čímž vytváří dokonalý stroj pro milovníky kvalitní kávy. Tento kávovar se vyznačuje exkluzivním vintage designem, který dodává do každé kavárny nebo prostoru útulnou atmosféru s nádechem minulosti.

S využitím plynového systému je WEGA VELA VINTAGE EMA ideálním řešením pro ty, kteří hledají spolehlivý a efektivní způsob přípravy espressa. Tento systém umožňuje rychlé ohřevání a stabilní teplotu, což vede k optimálnímu výkonu a konzistenci espressa.

Pákový mechanismus umožňuje precizní ovládání tlaku a délky extrakce, což umožňuje přizpůsobit přípravu každému šálku kávy podle osobních preferencí. Tím se zajišťuje, že každý šálek espressa je připraven s dokonalou chutí a aroma.

Kromě svého výkonu je WEGA VELA VINTAGE EMA také působivým kouskem v interiéru. Jeho vintage design s kovovými detaily a ručním zdobením přitahuje pozornost a dodává prostoru jedinečný a stylový vzhled.

Svým jedinečným spojením tradičního řemeslného umění a moderní technologie je WEGA VELA VINTAGE EMA pákovým kávovarem, který nejenže přináší vynikající výkon, ale také zvyšuje estetiku a styl vaší kavárny nebo domova. S tímto kávovarem si můžete být jisti, že každá příprava espressa bude nejen chutná, ale i vizuálně oslnivá.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?

Detaily produktu
OD OBJEDNÁVKY PO MONTÁŽ
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se