Kapsle kompatib. Nespresso® - Cremissimo 5,6gx10ks, pražírny Musetti S.P.A.

80% arabika, 20% robusta.

84 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Kapsle kompatib. Nespresso® - Cremissimo 5,6gx10ks, pražírny Musetti S.P.A.

Kapsle kompatibilní Nespresso® Cremissimo. Zlatý střed naší nabídky, nejžádanější směs. I přes nenáročnou přípravu se káva pyšní krémovou pěnou a výraznou, ovšem vyrovnanou chutí s velmi širokým spektrem (od oříškové až po čokoládovou).

váha 1 kapsle = 5,6 g

Kapsle Cremissimo od pražírny Musetti S.P.A. představují špičkovou volbu pro milovníky kvalitní kávy, kteří si rádi dopřávají bohatý kávový zážitek přímo ve svém domově. Tyto kapsle jsou speciálně navrženy pro kompatibilitu s kávovary Nespresso®, což zajišťuje jednoduché a spolehlivé použití s maximální chuťovou konzistencí.

Každá kapsle Cremissimo obsahuje 5,6 gramů jemně mleté kávy, která je pečlivě vybrána z nejkvalitnějších zrn pro svou výjimečnou chuťovou paletu a aroma. Díky dlouhému procesu pražení a mletí jsou kávové zrna dokonale upravena, aby poskytovala bohatou a intenzivní chuť s jemnými tóny, které osloví i ty nejnáročnější chuťové buňky.

Cremissimo je synonymem pro luxus a kvalitu od pražírny Musetti S.P.A. Tato značka je známá po celém světě pro své excelentní kávy, které nabízejí nezapomenutelný kávový zážitek. Kapsle Cremissimo jsou zlatým standardem této značky a poskytují jedinečný pohár kávy s každým douškem.

Jednou z hlavních výhod kapslí Cremissimo je jejich jednoduchost a praktičnost použití. Stačí vložit kapsli do kávovaru Nespresso®, stisknout tlačítko a během několika okamžiků si můžete vychutnat lahodnou kávu přímo ve svém domově. Tento rychlý a pohodlný proces umožňuje uživatelům si užívat prvotřídní kávový zážitek kdykoli a kdekoli.

Kapsle Cremissimo jsou baleny individuálně, což zajišťuje dlouhou trvanlivost a čerstvost každého šálku kávy. Bez ohledu na to, jestli preferujete silné espresso nebo jemné lungo, tyto kapsle vám poskytnou dokonalou chuťovou zkušenost každý den. S kapslemi Cremissimo od pražírny Musetti S.P.A. si můžete být jisti, že každý šálek kávy bude lahodným požitkem pro vaše chuťové buňky.

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se