Pákový kávovar Lelit Glenda PL41Plus

Doprava zdarma

Rozměry LxDxH: 24x26,5x36,2 cm

14 950 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

AKCE: Poukaz ke kávovaru v hodnotě 500Kč na další nákup.

(TIP: Ušetřete na poštovném! Uskutečněte objednávku v eshopu a my Vám zašleme kód poukazu na Váš další nákup. Pokud ho uskutečníte obratem, obě objednávky spojíme, odečteme poštovné a vše zašleme zdarma.)

Stylový kávovar LELIT z nerezové oceli s 58mm hlavou. Kvalitní bojler o objemu 300 ml zajišťuje správnou teplotu kávovaru pro přípravu kvalitního espressa a také chutného cappuccina. Ideální pro domácnost a pro náročné pijáky kávy.

Podrobný popis
Funkce:

- Ohřívač šálků.

- 300ml mosazný bojler

- Kryt nádrže na vodu z nerezové oceli.

- Pákové spínače.

- Vícesměrná parní/vodní tryska.

- Teploměr boileru.

- Tělo spotřebiče z nerezové oceli

- Hladina vody v nádrži viditelná ze strany

- Třícestný elektromagnetický ventil 

- Rozměr sítka páky 58 mm.

 

(balení obsahuje páku se sítkem na 1 dávku a 2 dávky mleté kávy) 

Nádrž na vodu: 2,7 l

Čerpadlo na kávu/páru: 15 barů

Rozměry 24x26,5x36,2 cm

Topné těleso: 1 200 W

Napětí: 230 V 50 Hz - na vyžádání také 120 V 60 Hz

Hmotnost: 9 kg

NĚKTERÉ NÍŽE UVEDENÉ POSTUPY JSOU URČENY POUZE PRO CERTIFIKOVANÉ TECHNIKY. UŽIVATELÉ SMÍ PROVÁDĚT POUZE OPERACE UVEDENÉ V UŽIVATELSKÉM NÁVODU DODÁVANÉM SPOLU S VÝROBKEM.

Čištění výdejní skupiny pomocí "slepého" filtru s detergentem:

Provedení procesu odvápnění:

Doporučujeme dokoupit: štětec na čištění hlavy

 tamper 57mm

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Jak se zbavit starého spotřebiče/baterií?

Pákový kávovar Lelit Glenda PL41Plus přináší dokonalou rovnováhu mezi kvalitou, jednoduchostí a cenou, což ho činí ideální volbou pro milovníky domácí kávy. Tento kompaktní a elegantní kávovar je navržen s důrazem na maximální výkon a spolehlivost, aniž by ztratil svou jednoduchost a přístupnost.

S jednou pákovou hlavicí umožňuje přípravu jednoho šálku kávy najednou, což je ideální pro jednotlivce nebo malé domácnosti. Díky svému kompaktnímu designu se snadno vejde do každé kuchyně a nabízí praktickou a efektivní cestu k přípravě kvalitní kávy doma.

Lelit Glenda PL41Plus je vybavena odolným a spolehlivým pákovým mechanismem, který umožňuje precizní ovládání tlaku a teploty pro optimální extrakci každého šálku kávy. S možností nastavení tlaku a teploty můžete přizpůsobit přípravu svému vkusu a preference.

Díky svému intuitivnímu ovládání je Lelit Glenda PL41Plus snadno ovladatelná i pro začátečníky v oblasti přípravy kávy. S jednoduchými nastaveními a jednoduchým čištěním je to ideální volba pro každého, kdo si chce dopřát vynikající kávu doma bez zbytečné složitosti.

Kromě toho je Lelit Glenda PL41Plus vyroben z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a spolehlivost. Jeho moderní design a kompaktní rozměry ho činí nejen praktickou volbou pro každou domácnost, ale také atraktivním doplňkem do každé kuchyně.

Celkově je Lelit Glenda PL41Plus skvělou volbou pro každého, kdo si chce doma užít kvalitní kávu bez zbytečné složitosti. S tímto pákovým kávovarem si můžete být jisti, že každý šálek kávy bude připraven s láskou a péčí, aby poskytl nezapomenutelný zážitek každému, kdo si ho dopřeje.

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se