Pákový kávovar 969.coffee Elba Mini Top All Black

Doprava zdarma

PID ovládání

27 250 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Pákový kávovar 969.coffee Elba Mini Top All Black

– Karoserie z nerezové oceli
– PID pro řízení a nastavení teploty
– Nerezová nádrž na vodu vyjímatelná ze stran
– Tlakoměr na skupině
– Termosifon jednooběhový
– Tryska na páru: ne
– Výdej horké vody: ne
– Izolovaný nerezový boiler
– Portafiltry a příslušenství z olivového dřeva

  • 20 x 40 x 33 cm.
  • Boiler: 0,85 l
  • Váha: 20 kg
  • Napětí: 230
  • Příkon: 1.200 W
  • Objem nádržky:  2 l

Pokud realizujete nákup v našem e-shopu v hodnotě 10 000 Kč vč.DPH a vyšší, zařadíme Vás do kategorie trvalých zákaznických slev. Více se dovíte v článku na našem blogu ZDE.

V ceně elektrozařízení je zahrnut recyklační poplatek REMA Systému (www.remasystem.cz)- bude oddělené uveden  na prodejním dokladu.

Pákový kávovar 969.coffee Elba Mini Top All Black je špičkovým zařízením pro milovníky kvalitní kávy, které spojuje elegantní design s vynikající výkonností. Jeho kompaktní velikost a bílý design dodávají každé kuchyni nebo kavárně moderní a stylový vzhled.

S jedním pákovým ramenem umožňuje přípravu jednoho šálku espressa najednou, což je ideální pro individuální uživatele nebo pro menší provozy. Díky svému kompaktnímu provedení se snadno vejde do každého prostoru a poskytuje efektivní a jednoduchý způsob přípravy kávy.

Pákový kávovar 969.coffee Elba Mini Top All Black je vybaven vysokým výkonem a spolehlivostí, což zajišťuje dokonalou extrakci každého šálku kávy. Jeho přesné ovládání tlaku a teploty umožňuje dosažení optimálního výsledku pro každý šálek.

S jednoduchým a intuitivním ovládáním je tento kávovar vhodný pro každého, od začátečníků po zkušené baristy. Jeho moderní design a kompaktní velikost ho činí ideální volbou pro každou kuchyň nebo kavárnu, která si přeje vynikající kávu s lehkostí a elegancí.

Celkově je pákový kávovar 969.coffee Elba Mini Top All Black ideálním zařízením pro každého, kdo si chce doma užít kvalitní kávu v luxusním provedení. S tímto kávovarem si můžete být jisti, že každý šálek kávy bude připraven s láskou a péčí, aby poskytl nezapomenutelný zážitek každému, kdo si ho dopřeje.

Detaily produktu
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se