Sada Puly Caff Plus

Puly Caff Plus

575 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Sada obsahuje:

- nádobu pro účely čištění portafiltrů

- 10ks x 3,5g sáčků čistícího prášku Puly Caff pro čištění hlav kávovarů a portafiltrů

- 4ks x 25ml balení roztoku Puly Milk pro čištění mléčných cest a trysek na šlehání mléka

- 1x štětec pro čištění hlav a těsnění kávovarů

- 2ks sáčků Puly Green Grind pro čistění mlýnků

Sada Puly Caff Plus je kompletní balení pro čištění kávovarů a mlýnků, které vám pomůže udržet vaši kávovou techniku v perfektním stavu. Obsahuje nádobu pro účely čištění portafiltrů, která vám usnadní čištění těchto důležitých součástí vašeho kávovaru.

Součástí balení jsou také 10 sáčků čistícího prášku Puly Caff o váze 3,5g, které jsou určeny pro čištění hlav kávovarů a portafiltrů. Díky nim se zbavíte nečistot a zbytků kávy, které mohou ovlivnit chuť vaší kávy.

Pro čištění mléčných cest a trysek na šlehání mléka obsahuje sada 4 balení roztoku Puly Milk o objemu 25ml. Tento roztok pomáhá odstraňovat zbytky mléka a tuků, které se mohou hromadit v mléčných cestách a ovlivňovat chuť a kvalitu vašich kávových nápojů.

Kromě toho sada obsahuje štětec pro čištění hlav a těsnění kávovarů, který vám usnadní čištění těchto důležitých částí vašeho kávovaru. Na čištění mlýnků slouží 2 sáčky Puly Green Grind, které odstraní zbytky kávy a olejů a zajistí tak optimální mletí kávy.

Sada Puly Caff Plus je ideálním řešením pro každého, kdo si chce užívat skvělou a chutnou kávu bez starostí o čištění a údržbu své kávové techniky.

Výrobce si vyhrazuje právo provádět změny ve vzhledu dílů bez předchozího upozornění (například barva těsnění a spojů), které nezpůsobí zhoršení kvality výrobku, za účelem zlepšení jeho vlastností.
Detaily produktu
9V145
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se