Puly Grind Hopper Cleaner 200 ml

Přírodní bezoplachový čisticí a sanitační sprej pro  násypky mlýnku.

254 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Puly Grind Hopper Cleaner 200 ml  čisticí sprej.

Odstraňuje nečistoty a mastnotu pražené kávy .

Zbavuje násypku nepříjemné pachutě žluklých tuků.

Lze použít i na vnější části mlýnku, nerezové i chromované části.

Nezanechává pachy, nehořlavý, netoxický.

Certifikace HACCP.

Puly Grind Hopper Cleaner je účinný čistič násypky mlýnku ve spreji, který je navržen tak, aby odstranil nečistoty, mastnotu a zbytky kávy z násypky mlýnku. Tento čistič je vyroben z kvalitních ingrediencí a je bezpečný k použití na všech typech mlýnků.

Díky speciálnímu sprejovému mechanismu je použití tohoto čističe velmi snadné a efektivní. Stačí postříkat násypku mlýnku, nechat působit pár minut a poté opláchnout vodou. Výsledkem bude čistá a hygienická násypka mlýnku, která neovlivní chuť vaší kávy.

Puly Grind Hopper Cleaner je dodáván v praktickém balení o objemu 200 ml, které je ideální pro domácí i profesionální použití. Díky tomuto čističi si udržíte svůj mlýnek v perfektním stavu a zaručíte si tak skvělou chuť kávy každý den.

Puly Grind Hopper Cleaner je inovativní čistič násypky mlýnku ve spreji, který je navržen tak, aby efektivně odstranil nečistoty a zbytky kávy z vašeho mlýnku. Tento produkt je vhodný pro všechny typy kávových mlýnků a je velmi snadno použitelný.

Díky speciálnímu složení čističe Puly Grind Hopper Cleaner můžete rychle a bez námahy vyčistit násypku mlýnku a zajistit tak optimální chod vašeho zařízení. Stačí jednoduše postříkat čističem násypku mlýnku, nechat působit a poté otřít hadříkem nebo papírovým ubrouskem.

Puly Grind Hopper Cleaner je vysoce účinný při odstraňování mastnoty, zbytků kávy a jiných nečistot, které se mohou hromadit v násypce mlýnku. Díky pravidelnému používání tohoto čističe můžete zajistit, že vaše káva bude vždy čerstvá a chutná.

Sprejová forma tohoto čističe je velmi praktická a umožňuje snadné a rychlé použití. Stačí jen stisknout sprej a aplikovat čistič na násypku mlýnku. Puly Grind Hopper Cleaner je také šetrný k životnímu prostředí a neobsahuje žádné agresivní chemikálie.

Celkově lze říci, že Puly Grind Hopper Cleaner je skvělým pomocníkem pro každého milovníka kávy, který si chce udržet svůj kávovar v perfektním stavu a vychutnávat si lahodnou kávu každý den.

Detaily produktu
K 9V0206
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se