Dárkový box čajů La via del Té FIRENZE, 80g

Dárkový box čajů La Via del Té se sítkem.

Netto 80g.

499 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Dárkový box čajů La via del Té FIRENZE, 80g

Dárkové balení  čaje  FIRENZE obsahuje dvě plechovky směsí  se zlatým nerezovým sítkem v dárkové krabičce.

Rozměr balení: 28x11x8,5cm

Složení:

Appuntamento Su Ponte Vecchio: zelené čaje (Čína, Japonsko), přírodní aroma, hruška, poupata růže, jahoda, okvětní lístky měsíčku.
Santa Maria del Fiore: Černé čaje (Čína, Keňa), přírodní aroma, květy vřesu, okvětní lístky růží, červený rybíz, okvětní lístky slunečnice

Dárkový box čajů La via del Té Firenze je jedinečným dárkem pro milovníky čaje, který je inspirován krásou a kulturou italského města Florencie. Tento luxusní set obsahuje dva exkluzivní druhy čaje, které vás přenášejí do srdce tohoto historického města.

První čaj v tomto dárkovém boxu je Appuntamento Su Ponte Vecchio, směs zelených čajů z Číny a Japonska, obohacená přírodním aromatem hrušky, jahody a poupata růže. Tato harmonická kombinace chutí vás zavede na romantickou procházku po mostě Ponte Vecchio, kde se můžete ponořit do atmosféry tohoto kouzelného místa.

Druhý čaj, Santa Maria del Fiore, je směs černých čajů z Číny a Keni s přírodním aromatem květů vřesu a červeného rybízu, doplněná okvětními lístky růže a slunečnice. Tento čaj představuje sílu a krásu katedrály Santa Maria del Fiore, která je jedním z nejznámějších symbolů Florencie.

Oba tyto čaje jsou baleny ve speciálních plechovkach, které zajišťují uchování jejich čerstvosti a aroma. Dárkový box je elegantně navržen a připraven k okamžitému dárování. Je to ideální dárek pro každou příležitost, od narozenin a Vánoc až po svatby a jubilea.

 La via del Té je známá svou vášní a oddaností kvalitě a autentičnosti. Jejich čaje jsou pečlivě vybírány a smíchány tak, aby poskytovaly nezapomenutelný kávový zážitek. S dárkovým boxem čajů La via del Té Firenze si můžete být jisti, že každý doušek bude cestou do srdce tohoto úchvatného italského města.

Detaily produktu
GFB34
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se