Hledání na blogu
Nejnovější komentáře
Bez komentáře

Proč nakupovat v našem shopu? Zde je 7 důvodů (+ 1 důvod navíc).

Proč nakupovat v našem shopu? Zde je 7 důvodů (+1 důvod navíc)!

Nakupování online je v dnešní době stále populárnější a pohodlnější způsob, jak si pořídit potřebné zboží. Existuje mnoho e-shopů, ale proč si vybrat právě náš shop? Uvádíme 7 klíčových důvodů, proč je nakupování u nás jedinečné a výhodné.

  1. Sortiment: Náš shop nabízí široký sortiment produktů, který uspokojí různé potřeby a preference zákazníků. Zaměřujeme se na jak na profi techniku - kávovary, mlýnky apod., tak i na domácí pákové stroje vyšší třídy. Kromě již zmíněné techniky také nabízíme různé doplňky a baristické potřeby a v neposlední řadě i kvalitní prémiovou Italskou kávu a čaje. Snažíme se vybírat naše zboží tak, aby byly naše nabídky vždy zajímavé a trendy.

  2. Produkty: V našem shopu klade naše tým důraz na kvalitu produktů. Spolupracujeme s renomovanými značkami a dodavateli, abychom vám mohli nabídnout pouze prvotřídní zboží. Každý produkt je pečlivě vybírán, abychom zajistili vaši spokojenost a dlouhou životnost zakoupeného zboží.

  3. Cenové nabídky: Jsme si vědomi důležitosti ceny pro naše zákazníky. Proto se snažíme nabízet konkurenceschopné a atraktivní ceny. Připravujeme slevové akce a speciální nabídky a snažíme se, aby jste získali maximum v rámci své investice.

  4. Dodání: V našem shopu klademe velký důraz na rychlé a spolehlivé dodání zboží. Spolupracujeme s osvědčenými přepravními společnostmi, které zajistí, že vaše objednávky dorazí včas a v bezvadném stavu. Navíc vám umožníme sledování zásilky, abyste měli přehled o průběhu doručení.

  5. Zákaznický servis: Jsme zde pro vás a vaše potřeby. Náš tým je připraven vám poskytnout pomoc a odpovědět na vaše dotazy. Zkušenosti nám rozhodně nechybí. Nejsme pouze eshop, provozujeme totiž i vlastní servis pro profi, poloprofi technologii a domácí kávovary vyšší třídy. Doporučujeme zákazníkům využít i možnost krátkého zaškolení v obsluze pákového kávovaru přímo na naší provozovně při vyzvedávání u nás zakoupeného kávovaru.

  6. Výdejní místo: Chápeme, že pohodlí při vyzvedávání objednávek je pro mnoho zákazníků klíčové. U naší provozovny je k dispozici dostatek parkovacích míst prakticky bez omezení, přímo u vchodu a zcela zdarma. Můžete si tak snadno a bez stresu vyzvednout svou objednávku a nezatěžovat se hledáním parkování v okolí. Rozměrné a těžké zboží vám dopravíme až k vozu a pomůžeme do něj naložit.

  7. Nákupní servis: ještě více zdůrazňuje naši péči o zákazníky. Pokud si u nás založíte uživatelský účet a na něm uskutečněné nákupy převýší hodnotu 10000 Kč (vč.DPH), zařadíme vás do speciální skupiny zákazníků, která bude mít slevu ve výši 10% v kategoriích: BARISTICKÉ POTŘEBY, DÁRKOVÝ SORTIMENT, ČAJE, ČISTÍCÍ CHEMIE a PŘÍSLUŠENSTVÍ PRO KÁVOVARY a dále v kategorii KÁVA ve výši 15%. Podrobnější informace najdete v emailu, který vám zašleme po dosažení uvedené hranice nákupu(ů).

+ 1 důvod navíc

Sami navrhujeme, konstruujeme a vyrábíme jak kávovary zn. PRIMUS, tak i různé doplňky pro kávovary různých značek, např. Shot-timer. Po konzultaci se zákazníkem navrhneme a vyrobíme pro něj a jeho kávovar různé doplňky, nebo provedeme individuální úpravy stroje apod.

 

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se