DÁVKOVACÍ NÁDOBA MOTTA Coffee dosing cup

nerez

249 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

DÁVKOVACÍ NÁDOBA MOTTA PRO DRŽÁK FILTRU

Dávkovací nádoba pro porfafilter kávovaru.

vyrobeno z nerezové oceli
celková výška 60 mm
vnější otvor ø 55 mm
vnitřní otvor ø 53 mm
dorazový kroužek ø 59 mm

Dávkovací nádoba Motta pro držák filtru je nenahraditelným prvkem pro každého, kdo si rád připravuje své vlastní espresso. Jedná se o důležitý doplněk pro každý kávovar s portafiltrem, který umožňuje snadné a přesné dávkování mleté kávy.

Tato nádoba je vyrobena z kvalitní nerezové oceli, což zajišťuje vysokou odolnost a dlouhou životnost. Díky tomu můžete mít jistotu, že vám tato nádoba poslouží po dlouhou dobu, aniž by se ztratila svá forma nebo kvalita.

Celková výška této dávkovací nádoby je 60 mm, což ji činí dostatečně prostornou pro to, aby pojala dostatečné množství mleté kávy pro vaše espresso. Její vnější otvor má průměr 55 mm, zatímco vnitřní otvor má průměr 53 mm. To znamená, že se portafiltr bezpečně vejde dovnitř nádoby a zabraňuje tak rozlití kávy.

Dorazový kroužek s průměrem 59 mm dále zvyšuje stabilitu portafiltru během procesu dávkování. Tento kroužek zajišťuje pevné uchycení portafiltru a zabraňuje jeho pohybu, což je klíčové pro dosažení přesného dávkování kávy.

Jednou z hlavních výhod této dávkovací nádoby je také její snadná údržba. Díky použití nerezové oceli lze nádobu snadno čistit, aniž by došlo k poškození materiálu. Stačí ji omýt pod tekoucí vodou a případně vyčistit měkkou houbičkou, a již je připravena k dalšímu použití.

Celkově lze říci, že dávkovací nádoba Motta pro držák filtru je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo se rád ponoří do světa domácího espresso. Její robustní konstrukce, precizní provedení a snadná údržba ji činí ideální volbou pro každého milovníka kávy, který si chce užívat špičkového espressa ve svém vlastním domácím prostředí.

Detaily produktu
R 1165319/5350/60
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se