Odměrka pro ristretto a espresso [JoeFrex]

JoeFrex

80 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Odměrka pro měření ristretta a espressa.
Péče: otírejte pouze vlhkým hadříkem, potisk se v myčce smývá.
Rozměry: 4,5 cm x 4,5 cm x 6,5 cm

Odměrka pro měření ristretta a espressa je nezbytným nástrojem pro každého milovníka kvalitní kávy. S kompaktními rozměry 4,5 cm x 4,5 cm x 6,5 cm se snadno vejde do každé kuchyně či kávového baru, a přesto poskytuje precizní měření pro přípravu dokonalých ristretto a espress. Jeho kompaktní design zajišťuje praktické uskladnění a snadnou manipulaci.

Odměrka je vyrobena z vysoce kvalitního materiálu, který zaručuje dlouhou životnost a odolnost vůči každodennímu používání. Péče o tuto odměrku je snadná – stačí ji otírat vlhkým hadříkem. 

Jedním z klíčových prvků kvalitní kávy je správné množství vody . Odměrka je navržena tak, aby poskytovala přesné měření, které umožňuje dosáhnout optimální chuti a aroma. Díky této odměrce budete mít vždy jistotu, že vaše ristretto a espresso budou připraveny s přesností a konzistencí, kterou si zasloužíte.

Nejenže vám odměrka ušetří čas a úsilí při přípravě kávy, ale také přispěje k lepšímu výsledku. S touto odměrkou se stanete mistrem přípravy ristretta a espressa a vaše kávová zkušenost bude ještě intenzivnější a uspokojivější.

Celkově lze říci, že odměrka pro měření ristretta a espressa je nenahraditelným pomocníkem pro každého, kdo si zakládá na vynikající kvalitě své kávy. S její precizní funkcí a snadnou péčí se stane nepostradatelnou součástí vaší kávové výbavy, která vám umožní každé ráno začít den s lahodnou šálkem dokonalého espressa.

Detaily produktu
xsg
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se