Cuppingová lžička pro ochutnávání kávy

85 Kč (s DPH)
VYPRODÁNO
Informujte mě, až bude k dispozici
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Cuppingová lžička je stylový nástroj pro ochutnávání kávy. Díky plochému tvaru vynikne vůně i chuť každé kávy.

Materiál: nerezová ocel 

Délka: 16,5 cm

Šířka: 4 cm


Cuppingová lžička je nejenom praktickým nástrojem, ale i symbolickým prvkem v procesu ochutnávání a hodnocení kávy. Je navržena tak, aby umožnila baristům, kávovým odborníkům a milovníkům kávy plně si vychutnat každý detail a nuance každého šálku. Tento stylový nástroj je nedílnou součástí světa speciality kávy a jeho design je promyšlený tak, aby podtrhl krásu a komplexnost procesu cuppingu.

Hlavním materiálem této lžičky je kvalitní nerezová ocel, která zajišťuje trvanlivost, odolnost a hygienu. Díky tomu můžete být jisti, že váš nástroj zůstane dlouho v perfektním stavu, i při častém používání a čištění. Nerezová ocel je také elegantní a moderní materiál, který přidává cuppingové lžičce luxusní vzhled a pocit kvality.

Rozměry této lžičky jsou pečlivě navrženy s ohledem na pohodlné a efektivní použití. S délkou 16,5 cm a šířkou 4 cm poskytuje dostatek prostoru pro manipulaci a umožňuje snadné míchání a ochutnávání kávy. Plochý tvar lžičky je klíčovým prvkem, který umožňuje, aby se vůně a chuť každé kávy plně projevily během cuppingového procesu. Díky tomuto designu je lžička ideálním nástrojem pro hodnocení kvality kávy a rozeznávání subtilních rozdílů mezi různými druhy a zrny.

Cuppingová lžička není pouze praktickým nástrojem, ale také esteticky příjemným doplňkem vaší kávové sady. Její elegantní a moderní design přidává každému cuppingovému stolu špetku luxusu a profesionality. Navíc je snadno čistitelná a udržovatelná, což z ní činí nezbytný prvek pro každého, kdo se vážně zabývá světem kávy.

Celkově je cuppingová lžička nejenom praktickým a efektivním nástrojem pro ochutnávání kávy, ale také symbolizuje vášeň a oddanost k tomuto nápoji. Je to nezbytný prvek pro každého, kdo se zajímá o kávu na hlubší úrovni a chce plně prozkoumat její jedinečné charakteristiky a chuťové profily.

Detaily produktu
P jf116522-02
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se