Kartáček na čištění hadičky kapučinátoru

průměr 5 mm, délka 28,5cm

75 Kč (s DPH)
EXPEDUJEME IHNED
Značka:
Přidat ke srovnání0
Přidat do seznamu přání
Oblíbené0
Související produkty
Popis

Kartáček na čištění parní trysky se silikonovou vložkou nebo hadičky kapučinátoru kávovaru. Tímto nástrojem dokonale odstraníte veškeré zbytky nánosů mléka uvnitř trysky na šlehání mléka nebo hadičky kapučinátoru o vnitřním průměru 5mm.

Délka 28,5cm.

Kartáček na čištění hadičky kapučinátoru o průměru 5mm a délce 28,5 cm je nezbytným nástrojem pro každého milovníka čerstvého kapučína, který si cení čistoty a dokonalého kávového zážitku. Tento kartáček je navržen s ohledem na maximální efektivitu a snadné použití, aby vám pomohl udržovat čistotu a hygienu vašeho kapučinátoru bez námahy.

S průměrem 5mm mm je tento kartáček ideální volbou pro hadičky kapučinátoru různých typů a velikostí. Jeho dlouhá rukojeť a štětinky z odolného materiálu umožňují snadné dosažení a důkladné čištění každého kousku hadičky, aniž by došlo k poškození nebo opotřebení.

Díky ergonomickému designu a pohodlné rukojeti je tento kartáček snadno ovladatelný a poskytuje pohodlný úchop při čištění. Jeho štětinky jsou dostatečně pevné, aby účinně odstranily nečistoty a zbytky mléka, ale zároveň dostatečně jemné, aby nedošlo k poškození povrchu hadičky.

Použití tohoto kartáčku je jednoduché a intuitivní. Stačí ho namočit do teplé vody s mírným mýdlem a poté jemně čistit hadičku kapučinátoru. Po dokončení použití je možné kartáček jednoduše opláchnout a nechat oschnout, aby byl připraven k dalšímu použití.

Kartáček na čištění hadičky kapučinátoru o průměru 5mm a délce 28,5 cm je nejen praktickým, ale také nezbytným doplňkem pro každého majitele kávového stroje, který si cení čistoty a dokonalé chuti svého oblíbeného kávového nápoje. S jeho pomocí můžete snadno udržovat svůj kapučinátor v optimálním stavu a vychutnat si čerstvou a lahodnou kapučíno každý den.

Detaily produktu
chb
Doprava a poštovné
Recenze
Bez komentáře

Menu

Sdílet

QR kód

Nastavení

Vytvořte si bezplatný účet pro používání seznamů přání

Přihlásit se

Vytvořte si bezplatný účet pro ukládání oblíbených položek.

Přihlásit se